Универсални продукти

Търсене на "Добавки, почистващи продукти и аерозоли"

Вид
Количество
Марка

  Поддръжка за хидравлични повдигачи.

Добавка за двигателно масло, специално формулирана да почиства и защитава хидравличните повдигачи в съвременните двигатели.
Почиства специфичните отлагания в каналите на повдигачите и по другите части на газоразпределителния механизъм. Намалява шума от "чукането" на повдигачите при студен старт и износването на механичните части при всякакви режими на работа.
Може да се смесва с всички видове масло и е подходяща за всички видове двигатели с хидравлични (немеханични) повдигачи.
Добавката е съвместима с катализатори и филтри за твърди частици.
1 опаковка за ≤ 6 л = намалява шум и чукане на студен двигател, като се добавя след смяна на маслото.
 

 • ВидМасло
 • МаркаBardahl
 • Количество300мл

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Почистване на горивната система, бензин, 6 в 1

Комплексна добавка 6 в 1 за еднократно почистване на силно замърсени горивни системи.

Почиства инжекторите, горивната рейка, помпата и регулатора за налягане от отлагания, смоли и утайки, както и клапаните, горивната камера, челата на буталата.

Повишава октановото число на бензина с до 3 пункта, за да намали риска от детонации ("чукане" на аванса) и образуване на допълнителни нагари, докато останалите компоненти почистят системата.

Абсорбира водата в горивото и подобрява ефективността на горивния процес.

Поради анти-фрикционните си качества предпазва от износване и блокиране дюзите и намалява разхода на гориво.

Намалява шума на двигателя. Намалява пушенето и вредните емисии, което улеснява преминаването през ГТП.

Добавката е съвместима с всички видове бензинови двигатели оборудвани с всички системи за инжекторно впръскване.

Не вреди на катализаторите и филтрите за твърди частици. НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Изсипете флакона преди да заредите гориво. Една опаковка третира 20 л. бензин, като се използва до изразходването му.

Препоръчва се на всеки 5000 км. и преди техническия преглед.

ПРЕПОРЪЧВА СЕ ОТ ВСИЧКИ ГОЛЕМИ АВТОМОБИЛНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ:

Peugeot, Citroen, Renault, Audi, VW, BMW, Mercedes

 • МаркаBardahl
 • Количество500мл
 • ВидБензин

  ХАРАКТЕРИСТИКИ: Bardahl Стоп пушек Бензин концентрирана добавка за бензин, предназначена за почистване на системата за впръскване  на гориво. Намалява натрупването на депозити. Възстановява мощността на двигателя. Почиства карбуратори,инжектори за гориво и всмукателни клапани. Намалява замърсяващите отработени газове,разхода на гориво и шума на двигателя,повишава производителността му и облекчава студеният старт. Улеснява преминаването на теста за отделените изгорели газове при ГТП. КОГА ДА ИЗПОЛЗВАМЕ: Увеличеният пушек в изгорелите газове е признак за наличие на замърсяване в горивната система, което би довело до: -загуба на мощност; -свръхконсумация на гориво; -шум от двигателя и прекомерно износване; -силно замърсяващи изгорели газове. Bardahl Стоп пушек Бензин е решението за избягване на този вид проблеми! Съвместим с всички 4-тактови бензинови двигатели.Не се използва с бензин Е85! НАЧИН НА УПОТРЕБА: Изсипете съдържанието на опаковката в резервоара за гориво в 20 литра бензин! Шофирайте до изчерпване на обработеното гориво.        

 • МаркаBardahl
 • Количество300мл
 • ВидБензин

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Добавка към бензина за повишаване на октановото число с до 5 пункта (в зависимост от използвания бензин).

За съвременни високонатоварени бензинови двигатели. Не съдържа олово. Не замърсява горивната система, буталата, клапаните, свещите.

Особено подходяща за двигатели с висока степен на сгъстяване, агресивен аванс, високо надналягане при принудително пълнене (турбо или компресор).

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

За ежедневна употреба: Изсипете флакона преди да заредите, една опаковка третира 80 л. гориво. Добавена към стандартен бензин в съотношение от 1:60 до 1:80 осигурява отлична защита на двигателя от детонации, позволява увеличаване на мощността и подобрява реакцията на педала на газта. 

За спортна употреба: Изсипете преди да заредите, една опаковка третира 40 л. гориво.

Несъвместим с Биогорива тип Е85 (биоетанол).

 • МаркаBardahl
 • Количество500мл
 • ВидБензин

Разработен за автомобилни състезатели, които искат да защитят и удължат ресурса на двигателя си. Тази превантивна добавка за бензин може да се използва по време на състезания или при ежедневно шофиране. Препоръчва се с цел избягване загуба на мощност предизвикана от износване и замърсяване на двигателя. СВОЙСТВА: - Смазва горната част на цилиндъра и буталните пръстени и спомага за усвояването на оловото в бензина. - Предпазва клапаните и леглата на клапаните от износване. - Предпазва от детонации и самозапалване. - Подобрява работата на двигателя, мощността и еластичността. - Диспергира евентуално наличие на вода в горивото. - Улеснява студеният старт. - Намалява разхода на гориво. - Предпазва от отлагания и поддържа чиста горивната система. ИНСТРУКЦИИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ: Изсипете добавката в резервоара преди да заредите с гориво. Един флакон третира 20 литра бензин. Съвместим с всеки тип бензинов двигател: инжекционна система, карбуратор, системи за впръскване под високо налягане, турбокомпресор. Съвместим с катализатори. ВНИМАНИЕ: Да не се ползва с биогориво Е85.  

 • МаркаBardahl
 • Количество300мл
 • ВидБензин

  Комплексна супер-концентрирана добавка за постоянна профилактика на бензина. Почиства инжекторите от отлагания, смоли и утайки. Помага за охлаждането и почистването от нагари на горната част на двигателя - чела на бутала, сегменти, клапани. Спомага за абсорбирането на оловото и водата в бензина и по-пълното им изгаряне. Увеличава мощността, намалява разхода на гориво и вредните емисии. Намалява риска от детонации ("чукане" на аванса), които възникват в двигатели с много нагари. Съотношението за смесване с горивото е 1:1000. С една опаковка се третират 500 литра бензин. Препоръчва се от всички големи авто-производители: Peugeot, Citroen, Renault, Audi, VW, BMW, Mercedes Разфасовка: 500 ml бутилка.

 • МаркаBardahl
 • Количество500мл
 • ВидБензин

 

Комплексна супер-концентрирана добавка за постоянна профилактика на бензина.

Почиства инжекторите от отлагания, смоли и утайки.

Помага за охлаждането и почистването от нагари на горната част на двигателя - чела на бутала, сегменти, клапани.

Спомага за абсорбирането на оловото и водата в бензина и по-пълното им изгаряне.

Увеличава мощността, намалява разхода на гориво и вредните емисии. Намалява риска от детонации ("чукане" на аванса), които възникват в двигатели с много нагари.

Съотношението за смесване с горивото е 1:1000.

С една опаковка се третират 500 литра бензин.

Препоръчва се от всички големи авто-производители: Peugeot, Citroen, Renault, Audi, VW, BMW, Mercedes

Разфасовка: 500 ml бутилка.  

 • МаркаBardahl
 • Количество200л
 • ВидБензин

Концентрирана формула създадена да повиши октановото число на бензина. Когато се използва бензин с ниско октаново число се появява т.нар. "чукане" в двигателя, което е предупреждение за шофьорите за лошо изгаряне на сместа и загуба на мощност. Тези признаци са знак за потенциална повреда на двигателя. Дори и при превозни средства предназначени да се движат с бензин с по-ниско октаново число е възможна появата на "чукане" в двигателя в следствие на натрупани отлагания в горивните камери. Периодичното ползване на Bardahl Racing Octane Booster при двигатели с искрово запалване на сместа се осигурява правилно синхронизиране работата на запалителната свещ, предотвратявайки причините за почукването в двигателя. Детонациите може да са резултат от използването на гориво с прекалено ниско октаново число.   СВОЙСТВА: - Увеличава октановото число на бензина (в зависимост от вида на използваното гориво). - Осигурява по-добре контролирано и по-равномерно изгаряне на бензина. - Намалява "чукането" от предварителното запалване и детонация на сместа. - Подтиска ефекта "следгорене" предизвикан от натрупване на депозити. ИНСТРУКЦИИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ: Bardahl Racing Octane Booster третира 40 литра бензин. Продукта се изсипва в резервоара преди зареждане с гориво. ВНИМАНИЕ: Bardahl Racing Octane Booster съдържа съставки на метална основа свързани с ароматни разтворители с цел получаване на хомогенна смес с горивото и пълноценното му изгаряне!

 • МаркаBardahl
 • Количество300мл
 • ВидБензин

За почистване на дюзи само с "Машина 360" на BARDAHL.

ПРОДУКТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ!

ЗА МАШИННО ПОЧИСТВАНЕ!

 • МаркаBardahl
 • Количество
 • ВидДизел

 

Повишаване на октановото число на бензина с 7 пункта*** Многофункционална състезателна добавка към бензина за повишаване на октановото число с 5 до 7 пункта. Изключително силен концентрат. Само за състезателни или тунинговани автомобили. Не съдържа олово. Съдържа силни анти-детонатори, ускорители на горивния процес, почистващи съставки. Не замърсява горивната система, буталата, клапаните, свещите. Особено подходяща за двигатели с екстремно висока степен на сгъстяване (>12:1), агресивен аванс, високо над-налягане (>1.5 бара) при принудително пълнене (турбо или компресор). Добавена към стандартен 100 октанов бензин в съотношение от 3:1000 до 5:1000 осигурява максимална защита на двигателя от детонации и позволява увеличаване на мощността, каквото може да бъде постигнато само със състезателни бензини на цена 6-7 EUR / литър.

Приложения: Рали, пистови, драг, планински, оф-роуд състезания. 

 • МаркаBardahl
 • Количество
 • ВидБензин

  Добавка, осигуряваща пълно изгаряне на дизеловото гориво. Против замърсяване на горивната система. Отлични характеристики. Допринася за икономия. Чрез смазочните си свойства компенсира слабото съдържание на сяра в дизела.

Предотвратява повреждането на клапаните и леглата. Отстранява тракането и самозапалването. Отстранява водата, съдържаща се в горивото. Намалява разхода на гориво. Предпазва и поддържа чисти инжекторите и помпата. Намалява изпускания пушек.
Начин на употреба: Преди да се напълни резервоара, флакона да се излее в резервоара. Един флакон обработва около 80 литра гориво. Съвместим с всички видове дизелови двигатели, включително комън рейл, както и такива с катализатор и филтър за твърди частици.

 • МаркаBardahl
 • Количество300мл
 • ВидДизел

 

Подходяща добавка за бензин или дизел.

Предотвратява блокирането и корозията. Смазва помпи-инжектори.

Отстранява водата дължаща се на конденза съдържаща се в горивото.

Предпазва системата за захранване (инжектори, помпа, карбуратор) благодарение на смазочните му качества.

Улеснява паленето на студено. Избягва блокирането на инжекторите и помпите на системите под високо налягане (HDI, TDI, CDI и др.).

Избягва образуването на ръжда и на отлагания. Възстановява ускоряването, стабилни ниски обороти.

 • МаркаBardahl
 • Количество300мл
 • ВидБензин

 ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

BARDAHL Дизел Анти Бактерия е биоцид подходящ за двигатели работещи с дизелово гориво, газьол за извънпътна техника,газьол за промишлени и комунално-битови цели (селскостопанска, горска, пътностроителна техника, тежкотоварни автомобили, морски транспорт и др.). Съвместим с всички поколения нови и стари двигатели.

BARDAHL Дизел Анти Бактерия има широк и балансиран спектър на ефективност в борбата с микроорганизми развиващи се в дизеловото гориво като: бактерии-Ешерехия коли, Протеус пеннери, Клебсиела; Едноклетъчни гъби (дрожди/плесени) - Сахаромицес, Аспергилос и др. Продукта изгражда взаимодействаща си субстанция вода/гориво, непозволяваща образуването на неразтворими утайки, които да причинят запушване на горивната система. Неутрализира киселини образувани от микроорганизмите, като по този начин предпазва частите от корозия. Съвместим с добавки използвани в дизеловите горива.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Съгласно описанието за дозиране върху етикета на съответната опаковка!

Разклатете добре преди употреба!

 • МаркаBardahl
 • Количество250мл
 • ВидДизел

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: BARDAHL Дизел Анти Бактерия е биоцид подходящ за двигатели работещи с дизелово гориво, газьол за извънпътна техника,газьол за промишлени и комунално-битови цели (селскостопанска, горска, пътностроителна техника, тежкотоварни автомобили, морски транспорт и др.). Съвместим с всички поколения нови и стари двигатели. BARDAHL Дизел Анти Бактерия има широк и балансиран спектър на ефективност в борбата с микроорганизми развиващи се в дизеловото гориво като: бактерии-Ешерехия коли, Протеус пеннери, Клебсиела; Едноклетъчни гъби (дрожди/плесени) - Сахаромицес, Аспергилос и др. Продукта изгражда взаимодействаща си субстанция вода/гориво, непозволяваща образуването на неразтворими утайки, които да причинят запушване на горивната система. Неутрализира киселини образувани от микроорганизмите, като по този начин предпазва частите от корозия. Съвместим с добавки използвани в дизеловите горива. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Съгласно описанието за дозиране върху етикета на съответната опаковка! Разклатете добре преди употреба!

 • МаркаBardahl
 • Количество
 • ВидДизел

Bardahl BDC е продукт, който почиства дюзите, подобрява впръскването на горивото в горивната камера и повишава КПД. Използването на добавката съдържаща полярно-органични съставки, значително подобрява контрола над процеса на изгаряне на дизеловото гориво, а изгорелите газове имат значително по-малко вредни емисии. Удължава живота на катализатора и филтъра за твърди частици. Bardahl BDC съдържа добавки, които почистват разпръсквачите в горивната система, а постоянното им почистване предотвратява въглеродните отлагания. Употребата на Bardahl BDC осигурява: - Поддържа дюзите чисти, като по-финото впръскване на дизеловото гориво в цилиндрите подобрява изгарянето му. - Смазва (test H.F.R.R.) и защитава инжекторите. - По-чисто изгаряне, защото предотвратява въглеродните отлагания. - Намалява изпусканите емисии. - Повишава цетановият индекс за по-пълно изгаряне. - По-нисък разход на гориво с до 10%. - Премахва влагата от конденз в резервоара. - Предпазва от образуването на бактерии в биодизела. - Предпазва от корозия (ASTM D665) и оксидация (ASTM D2774). - Предпазва от замръзване на горивото. Начин на приложение: Дизел Зима - 1 л. BDC за 500 л. дизел;Дизел Лято - 1 л. BDC за 1000 л. дизел Ползвайте преди зареждане с гориво.Не трябва да се съхранява при температура по-ниска от 5°C.Ефикасността на продукта зависи от качеството на ползваното гориво.Съвместим с всички видове дизелови двигатели: HDI, CDI, TDI, dCi, TDCI и Common Rail, с и без филтър за твърди частици.

 • МаркаBardahl
 • ВидДизел
 • Количество

Bardahl BDC е продукт, който почиства дюзите, подобрява впръскването на горивото в горивната камера и повишава КПД. Използването на добавката съдържаща полярно-органични съставки, значително подобрява контрола над процеса на изгаряне на дизеловото гориво, а изгорелите газове имат значително по-малко вредни емисии. Удължава живота на катализатора и филтъра за твърди частици. Bardahl BDC съдържа добавки, които почистват разпръсквачите в горивната система, а постоянното им почистване предотвратява въглеродните отлагания. Употребата на Bardahl BDC осигурява: - Поддържа дюзите чисти, като по-финото впръскване на дизеловото гориво в цилиндрите подобрява изгарянето му. - Смазва (test H.F.R.R.) и защитава инжекторите. - По-чисто изгаряне, защото предотвратява въглеродните отлагания. - Намалява изпусканите емисии. - Повишава цетановият индекс за по-пълно изгаряне. - По-нисък разход на гориво с до 10%. - Премахва влагата от конденз в резервоара. - Предпазва от образуването на бактерии в биодизела. - Предпазва от корозия (ASTM D665) и оксидация (ASTM D2774). - Предпазва от замръзване на горивото. Начин на приложение: Дизел Зима - 1 л. BDC за 500 л. дизел;Дизел Лято - 1 л. BDC за 1000 л. дизел Ползвайте преди зареждане с гориво.Не трябва да се съхранява при температура по-ниска от 5°C.Ефикасността на продукта зависи от качеството на ползваното гориво.Съвместим с всички видове дизелови двигатели: HDI, CDI, TDI, dCi, TDCI и Common Rail, с и без филтър за твърди частици.

 • МаркаBardahl
 • Количество
 • ВидДизел

Bardahl BDC е продукт, който почиства дюзите, подобрява впръскването на горивото в горивната камера и повишава КПД. Използването на добавката съдържаща полярно-органични съставки, значително подобрява контрола над процеса на изгаряне на дизеловото гориво, а изгорелите газове имат значително по-малко вредни емисии. Удължава живота на катализатора и филтъра за твърди частици. Bardahl BDC съдържа добавки, които почистват разпръсквачите в горивната система, а постоянното им почистване предотвратява въглеродните отлагания. Употребата на Bardahl BDC осигурява: - Поддържа дюзите чисти, като по-финото впръскване на дизеловото гориво в цилиндрите подобрява изгарянето му. - Смазва (test H.F.R.R.) и защитава инжекторите. - По-чисто изгаряне, защото предотвратява въглеродните отлагания. - Намалява изпусканите емисии. - Повишава цетановият индекс за по-пълно изгаряне. - По-нисък разход на гориво с до 10%. - Премахва влагата от конденз в резервоара. - Предпазва от образуването на бактерии в биодизела. - Предпазва от корозия (ASTM D665) и оксидация (ASTM D2774). - Предпазва от замръзване на горивото. Начин на приложение: Дизел Зима - 1 л. BDC за 500 л. дизел;Дизел Лято - 1 л. BDC за 1000 л. дизел Ползвайте преди зареждане с гориво.Не трябва да се съхранява при температура по-ниска от 5°C.Ефикасността на продукта зависи от качеството на ползваното гориво.Съвместим с всички видове дизелови двигатели: HDI, CDI, TDI, dCi, TDCI и Common Rail, с и без филтър за твърди частици.

 • МаркаBardahl
 • Количество20л
 • ВидДизел

Bardahl BDC е продукт, който почиства дюзите, подобрява впръскването на горивото в горивната камера и повишава КПД. Използването на добавката съдържаща полярно-органични съставки, значително подобрява контрола над процеса на изгаряне на дизеловото гориво, а изгорелите газове имат значително по-малко вредни емисии. Удължава живота на катализатора и филтъра за твърди частици. Bardahl BDC съдържа добавки, които почистват разпръсквачите в горивната система, а постоянното им почистване предотвратява въглеродните отлагания. Употребата на Bardahl BDC осигурява: - Поддържа дюзите чисти, като по-финото впръскване на дизеловото гориво в цилиндрите подобрява изгарянето му. - Смазва (test H.F.R.R.) и защитава инжекторите. - По-чисто изгаряне, защото предотвратява въглеродните отлагания. - Намалява изпусканите емисии. - Повишава цетановият индекс за по-пълно изгаряне. - По-нисък разход на гориво с до 10%. - Премахва влагата от конденз в резервоара. - Предпазва от образуването на бактерии в биодизела. - Предпазва от корозия (ASTM D665) и оксидация (ASTM D2774). - Предпазва от замръзване на горивото. Начин на приложение: Дизел Зима - 1 л. BDC за 500 л. дизел;Дизел Лято - 1 л. BDC за 1000 л. дизел Ползвайте преди зареждане с гориво.Не трябва да се съхранява при температура по-ниска от 5°C.Ефикасността на продукта зависи от качеството на ползваното гориво.Съвместим с всички видове дизелови двигатели: HDI, CDI, TDI, dCi, TDCI и Common Rail, с и без филтър за твърди частици.

 • МаркаBardahl
 • ВидДизел
 • Количество200л

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Препарат против замръзване на дизелово гориво.

Защита до -28°С.

Забавя кристализацията на парафина. Предотвратява блокиранията и замръзването на дизела. Подобрява флуидността и смазочните качества на дизела при ниска температура. Съвместим с филтри за твърди частици, катализаторни гърнета, както и с всички дизелови двигатели (HDI-TDI и др.).

Препоръчва се от всички големи производители: Peugeot, Citroen, Renault, Audi, VW, BMW, Mercedes

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Един флакон (125 ml) за 80 литра дизел. Ползвайте преди да заредите гориво.

Третирайте при температура на горивото не по-малка от 5°C

Функционалността на продукта зависи от качеството на горивото.

 • МаркаBardahl
 • Количество125мл
 • ВидДизел

 

Почиства и предпазва цялата инжекционна система (инжектори, клапи, помпа, горивна камера и др.). Премахва без демонтаж прекъсванията при ускоряване и нестабилни ниски обороти. Увеличава пъргавостта и мощността. Предотвратява засядането на инжекторите и на помпата, отстранявайки водата съдържаща се в горивото. Намалява разхода на гориво. Намалява шума на двигателя благодарение на смазващите си качествата. Намалява изпускания пушек и улеснява преминаването на технически преглед.

Начин на употреба: Флакона да се излее в 20 литра гориво. Съвместим с всички видове двигатели с високо налягане, оборудвани с катализатор и филтри за частици (HDI, TDI, CDI и др.).

Препоръки: Да се извършва на всеки 5000 км и преди технически преглед.

Препоръчва се от най-големите производители.

Разфасовка: 300 ml бутилка.  

 • МаркаBardahl
 • Количество300мл
 • ВидДизел

Добавка към дизеловото гориво, която служи за повишаване на цетановото число с 5 пункта. Една опаковка от 0.500 л. се използва за 50 литра гориво. Подходящ, както за съвременни високо-натоварени, така и за по-старо поколение дизелови двигатели. Не замърсява горивната система. Подобрява запалването, мощността и предотвратява износването на мотора. Намалява шума на мотора и разхода на гориво. За по-лесен студен старт.

 • МаркаBardahl
 • Количество500мл
 • ВидДизел

 

Почистване на горивната система-дизел, 6 в 1

Комплексна добавка 6 в 1  за еднократно почистване на силно замърсени горивни системи, отстранява без демонтаж прескачания при ускоряването и нестабилни ниски обороти.

- Увеличава цетановия индекс и благоприятства пъргавостта и  мощността.

- Почиства и предпазва цялата инжекционна система - инжектори, клапи, помпа, горивна камера и др.

- Предотвратява запушването на инжекторите и помпата, отстранявайки водата, съдържаща се в горивото.

- Намалява разхода на гориво и шума на двигателя благодарение на смазочните си качества.

- Намалява изпускания черен пушек и улеснява преминаването на технически преглед.

Начин на употреба: флакона да се излее в 20 литра гориво.

Съвместим с филтри за твърди частици, катализаторни гърнета, COMMON RAIL и с високо налягане.

 • МаркаBardahl
 • Количество500мл
 • ВидДизел

 

 ХАРАКТЕРИСТИКИ:

BARDAHL Стоп пушек Дизел почиства системата за впръскване на дизелово гориво. Намалява натрупването на депозити и възстановява мощността на двигателя. Съдържанието на цетан бустер редуцира шумът от двигателя, подпомага студеният старт и прави продукта по-ефективен от другите конкуренти на пазара. Намалява отделяните отработени газове. Почиства и защитава цялата система за впръскване на гориво. Намалява разхода на гориво и шума от двигателя. Увеличава мощността и производителността му. Улеснява преминаването на теста за отделяни емисии от отработени газове при ГТП. Съвместим с всички видове дизелово гориво,биодизел и смеси съдържащи биодизел.

КОГА ДА ИЗПОЛЗВАМЕ:

Прекомерното съдържание на пушек в отработените газове е признак за увеличено наличие на замърсявания в горивната система, водещи до следните проблеми:

- загуба на мощност на двигателя;

- свръхконсумация на гориво;

- шум от двигателя и увеличаване на износването;

- увеличаване на замърсяващите изгорели газове.

BARDAHL Стоп пушек Дизел е решение за избягване на тези проблеми и спомага за преминаване теста за изгорели газове. Съвместим с всички видове 4-тактови дизелови двигатели (инжекционни, високо налягане, турбо) с катализатор и филтър за твърди частици.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Изсипете съдържанието на флакона в резервоара за гориво в 20 литра дизел. Шофирайте до пълното консумиране на обработеното гориво (препоръчително при високи обороти на ниска предавка).

 

 

 • МаркаBardahl
 • Количество300мл
 • ВидДизел

 

Дизеловите инжекционни системи Common rail функционират при много високо налягане (до 2000 бара). Дизеловите горива са все по-бедни на сяра и следователно смазват все по-малко. Липсата на смазване може да повреди системите за високо налягане. Новият евро дизел е със съдържание под 0.05%, което увеличава пробега на маслата, но е много лошо за системите за високо налягане (HDI, TDI) които разчитат на сярата като смазочен елемент.

За да се защити вашата система, Бардал създаде специална добавка за дизел (инжектиране при високо налягане), която има следните функции:

- смазва помпата и инжекторите

- абсорбира водата от горивото

- поддържа чисти инжекторите и помпата

- увеличава цетановия индекс

- намалява изпускания пушек

- против замръзване

- намалява разхода на гориво.

Начин на употреба: 1 флакон да се налее в резервоара преди да се зареди с гориво. Подновявайте операцията при всяко пълнене на гориво.

1 опаковка се използва за 70 л. гориво. 

 • МаркаBardahl
 • Количество500мл
 • ВидДизел

 ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Премахва отлагания от смоли, въглеродни депозити и нагари по EGR клапана. Възстановява нормалната циркулация на въздушният поток към горивните камери. Осигурява оптимално изгаряне и повишава производителността на двигателя. Ограничава свръхконсумацията на гориво. Намалява загубите на мощност и удължава експлоатационният живот на EGR клапана.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Изсипете продукта в резервоара, като общото количество гориво да е 20 литра. Шофирайте 20 минути в поддържайки 2 500-3 500 об./мин, след което преминете към нормално управление на автомобила.Процедурата може да бъде прилагана при различни пътувания. Продукта е съвместим с всички двигатели ниско/високо налягане, с/без турбо, с/без филър за твърди частици и катализатор.

 

 

 • МаркаBardahl
 • Количество300мл
 • ВидПочистващи

DIESEL INJECTION RESTORER 11 е лечебна формула за почистване на последна генерация дизелови инжекторни системи. Продукт за цялостно почистване на горивната система в дизеловите двигатели. Увеличаването на процента биодизел в дизеловото гориво е причина за натрупване на отлагания, които запушват инжекторната система на дизеловите двигатели.

Почиства ефикасно инжекторите:
 • Възстановява мощността на автомобила
 • Намалява вредните емисии
 • Намалява консумацията на гориво
Приложение: 
 • Съвместим с всички дизелови двигатели (коли, камиони, трактори, лодки...)
 • Съвместим с всички видове дизелово гориво и биодизел
 • Съвместим с всички стари и нови генерации дизелови двигатели
 Начин на употреба:
- Продуктът е предназначен за професионална употреба.
- Сипете го директно в резервоара. За много замърсени системи изсипете продукта в 30 литра гориво.
- Оставете автомобила да работи на място 30 минути, като поддържате между 1000 и 2500 оборота.
- Направете третирането извън помещение, тъй като се отделя черен дим.
Дозировка:
 • 1L за 100L гориво за превантивна употреба
 • 1L за 60L гориво за лечебна употреба
 • 1L за 30L гориво за силно замърсени горивни системи

 • МаркаBardahl
 • Количество
 • ВидДизел

DIESEL INJECTION RESTORER 11 е лечебна формула за почистване на последна генерация дизелови инжекторни системи. Продукт за цялостно почистване на горивната система в дизеловите двигатели. Увеличаването на процента биодизел в дизеловото гориво е причина за натрупване на отлагания, които запушват инжекторната система на дизеловите двигатели.

Почиства ефикасно инжекторите:
 • Възстановява мощността на автомобила
 • Намалява вредните емисии
 • Намалява консумацията на гориво
Приложение: 
 • Съвместим с всички дизелови двигатели (коли, камиони, трактори, лодки...)
 • Съвместим с всички видове дизелово гориво и биодизел
 • Съвместим с всички стари и нови генерации дизелови двигатели
 Начин на употреба:
- Продуктът е предназначен за професионална употреба.
- Сипете го директно в резервоара. За много замърсени системи изсипете продукта в 30 литра гориво.
- Оставете автомобила да работи на място 30 минути, като поддържате между 1000 и 2500 оборота.
- Направете третирането извън помещение, тъй като се отделя черен дим.
Дозировка:
 • 1L за 100L гориво за превантивна употреба
 • 1L за 60L гориво за лечебна употреба
 • 1L за 30L гориво за силно замърсени горивни системи

 • МаркаBardahl
 • Количество20л
 • ВидДизел

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Препарат против замръзване на дизел до -29°C . Забавя кристализирането на парафините. Предотвратява блокиранията и замръзването на дизела. Подобрява флуидността и смазочните му качества при ниска температура. Съвместим с филтри за твърди частици (DPF/FAP), катализаторни гърнета както и всички видове дизелови двигатели (HDI/TDI и др.) НАЧИН НА УПОТРЕБА: Пропорции на смесване: - 1 л. Дизел Антифриз за 4000 л. зимен дизел защитава до -23°C; - 1 л. Дизел Антифриз за 2000 л. зимен дизел защитава до -27°C; - 1 л. Дизел Антифриз за 1000 л. зимен дизел защитава до -29°C; ВНИМАНИЕ: Дизел Антифриз се използва при t°C на горивото не по-ниска от 5°C. Ефикасността на продукта зависи от качеството на горивото. СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява при температура над 15°C.

 • МаркаBardahl
 • Количество
 • ВидДизел

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Препарат против замръзване на дизел до -29°C . Забавя кристализирането на парафините. Предотвратява блокиранията и замръзването на дизела. Подобрява флуидността и смазочните му качества при ниска температура. Съвместим с филтри за твърди частици (DPF/FAP), катализаторни гърнета както и всички видове дизелови двигатели (HDI/TDI и др.) НАЧИН НА УПОТРЕБА: Пропорции на смесване: - 1 л. Дизел Антифриз за 4000 л. зимен дизел защитава до -23°C; - 1 л. Дизел Антифриз за 2000 л. зимен дизел защитава до -27°C; - 1 л. Дизел Антифриз за 1000 л. зимен дизел защитава до -29°C; ВНИМАНИЕ: Дизел Антифриз се използва при t°C на горивото не по-ниска от 5°C. Ефикасността на продукта зависи от качеството на горивото. СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява при температура над 15°C.

 • МаркаBardahl
 • Количество
 • ВидДизел

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Препарат против замръзване на дизел до -29°C . Забавя кристализирането на парафините. Предотвратява блокиранията и замръзването на дизела. Подобрява флуидността и смазочните му качества при ниска температура. Съвместим с филтри за твърди частици (DPF/FAP), катализаторни гърнета както и всички видове дизелови двигатели (HDI/TDI и др.) НАЧИН НА УПОТРЕБА: Пропорции на смесване: - 1 л. Дизел Антифриз за 4000 л. зимен дизел защитава до -23°C; - 1 л. Дизел Антифриз за 2000 л. зимен дизел защитава до -27°C; - 1 л. Дизел Антифриз за 1000 л. зимен дизел защитава до -29°C; ВНИМАНИЕ: Дизел Антифриз се използва при t°C на горивото не по-ниска от 5°C. Ефикасността на продукта зависи от качеството на горивото. СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява при температура над 15°C.

 • МаркаBardahl
 • Количество20л
 • ВидДизел

За почистване на дюзи само с "Машина 360" на BARDAHL.

ПРОДУКТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ!

ЗА МАШИННО ПОЧИСТВАНЕ!

 • МаркаBardahl
 • Количество
 • ВидДизел

Bardahl Turbo Cleaner елиминира блокирането на актуатора при турбини с променлива геометрия без демонтаж. 

 • МаркаBardahl
 • Количество
 • ВидПочистващи

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

 2003-2008-PEUGEOT, CITROEN, FORD; 2005-2008 - VOLVO, MAZDA

1 ОПАКОВКА = 1 ЗАРЕЖДАНЕ

Добавка за зареждане на съда на дизелови автомобили, оборудвани с FAP/DPF изискващи специална течност.

Продукт за професионална употреба.

ВНИМАНИЕ:

Проверете FAP/DPF и катализатора преди да заредите течността. Ползвайте предпазни средства.

 

 • МаркаBardahl
 • Количество
 • ВидДизел

2000-2002- PEUGEOT, CITROEN

 

1 ОПАКОВКА = 1 ЗАРЕЖДАНЕ

Добавка за зареждане на съда на дизелови автомобили, оборудвани с FAP/DPF изискващи специална течност. Продукт за професионална употреба.

ВНИМАНИЕ:

 

Проверете FAP/DPF и катализатора преди да заредите течността. Ползвайте предпазни средства.

 • МаркаBardahl
 • Количество
 • ВидДизел

ПРЕПАРАТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ФИЛТРИТЕ ЗА ТВЪРДИ ЧАСТИЦИ за двигателите оборудвани с  DPF филтри (с добавка или не).

Bardahl Particulate Filter Cleaner ще направи възможно изгарянето на саждите при 270 С. Въглеродните частици нормално горят при над 600 градуса, но преди да достигнат до филтъра температурите падат до 300-350 гр., което води до натрупване на неизгорели налепи във филтъра. Благодарение на активните съставки, този продукт намалява температурата, при която частиците горят следователно премахват налепите във филтъра.
 • Освобождава филтъра от натрупани сажди.
 • Предотвратява увеличение на разхода, загуба на мощност и скъпа замяна на части, поради запушване на филтъра и последващо натрупване на изгорели газове в двигателя.
 • Изгаря и унищожава натрупани сажди във филтъра и катализатора.
 • Удължава живота и правилното функциониране на филтъра за твърди частици.
 Инструкции:
 • Изсипете продукта в резервоара (от 30 до 60 литра гориво). Карайте докато изразходите горивото. Налейте гориво отново.
 • Третирайте автомобила 2 пъти в годината или на всеки 5000 км.
 • Съвместим с всякакъв тип филтри за твърди частици (с добавка или не).
BARDAHL, марката препоръчвана от най-големите производители на автомобили.

 • МаркаBardahl
 • Количество
 • ВидДизел

  Продукт за професионална употреба с "Машина 360" на Bardahl Почиства без разглобяване ламелите на променливата геометрия и перките на турбото. Елиминира блокирането на актуатора при турбини с променлива геометрия. Намалява натоварването и подобрява турбо-производителността. Избягва прекомерното потребление на гориво и ограничава замърсяващите емисии. Повишава ефективността на двигателя чрез по-добра дифузия на отработените газове. Удължава живота на турбото. За всеки дизелов двигател, старо или ново поколение, с и без филтър за твърди частици. Препоръчва се от най-големите автомобилопроизводители. 1 литър от течността е достатъчен за обработка с "Машина 360" на един автомобил. Разфасовка от 5 л.

 • МаркаBardahl
 • Количество
 • ВидПочистващи

 Bardahl B1 съдържа уникалната, патентована, антифрикционна формула Polar Plus, предназначена да поддържа и удължи  експлоатационния живот на Вашият двигател.

Най-сериозните износвания при работа на един двигател са от неговия първоначален старт до началото на циркулацията на маслото. Износването в този етап достига до 90% от общото износване на двигателя. Вследствие работата на мотора, отделяните нагари и отлагания полепват по горещите части като понижават ефективността, намаляват живота на двигателя и увеличават разходите за поддръжка.

СВОЙСТВА:

BARDAHL B1 е концентриран продукт, съдържащ органични съединения, стабилни към екстремни натоварвания. Тези съставки изграждат микроскопичен филм, покриващ металните части, устойчив и на най-високите температури и налягане в двигателя. Той запазва своята връзка с повърхностите дори и след преустановяване работата на мотора.

Предимствата на Bardahl B1 имат няколко функции: намалява износването чрез изглаждане на микроскопични грапавини по триещите се повърхности, следователно редуцира отделяната температура; почиства отлагания и депозити, а също предотвратява тяхното евентуално образуване; защитава от корозия; подобрява смазването на лагери, камери и бутала, увеличава техният живот; освобождава слепнали клапани, маслени повдигачи и бутални уплътнителни пръстени. Всичко това води до по-лесно стартиране на двигателя (особено при студен старт), увеличаване на производителността и намалявана на разходите за техническо обслужване.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

При загрят двигател, една опаковка се изсипва към двигателното масло (не повече от 10% от общия обем масло).

За по-добро смесване остававете двигателя да работи на място 15-20 минути.

 • МаркаBardahl
 • Количество250мл
 • ВидМасло

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Напълно почиства системата за масло, разтваря и предпазва от замърсяване и карбоновите налепи (отлагания) в картера на двигателя. Осигурява оптимално смазване, притежава противоизносни свойства. Може да се употребява и при работни обороти на двигателя. Сместа от разтворителите включени в състава на средството за промиване на двигателя BARDAHL, разлага плътните налепи, прочиства каналите за движение на маслото и подобрява неговата циркулация. Препаратът помага за почистване също на слепналите клапани, хидротласкачи и буталните уплътнителни пръстени, както и за отстраняването на наслояванията от замърсяване от лостовия механизъм на клапана. Като отстранява отлаганията в двигателя и освобождава прилепналите части, препаратът осигурява по-плавна и и по-ефективна работа на двигателя, възстановява експлоатационните му характеристики и мощността. По-ефективна работа означава по-икономично изразходване на горивото и по-високи параметри на функционирането на двигателя като цяло.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Уверете се, че обемът на картера е достатъчен за наливане в него на около 300 мл. от препарата. Ако е необходимо източете излишното старо масло. Пуснете двигателя и го загрейте до нормалната работна температура. Налейте от препарата в двигателя и оставете да поработи на празен ход около 15 минути. След тази процедура източете старото масло и налейте ново.

ВНИМАНИЕ! НЕ ПОЛЗВАЙТЕ  автомобила в експлоатация и не допускайте двигателят да работи със скорост, по-голяма от скоростта на празния ход през цялото време, докато действа препаратът за промиване на двигателя!

Използване: На всеки 15 000 км.

 • МаркаBardahl
 • Количество300мл
 • ВидМасло

  ХАРАКТЕРИСТИКИ: Напълно почиства системата за масло, разтваря и предпазва от замърсяване и карбоновите налепи (отлагания) в картера на двигателя. Осигурява оптимално смазване, притежава противоизносни свойства. Може да се употребява и при работни обороти на двигателя. Сместа от разтворителите включени в състава на средството за промиване на двигателя BARDAHL, разлага плътните налепи, прочиства каналите за движение на маслото и подобрява неговата циркулация. Препаратът помага за почистване също на слепналите клапани, хидротласкачи и буталните уплътнителни пръстени, както и за отстраняването на наслояванията от замърсяване от лостовия механизъм на клапана. Като отстранява отлаганията в двигателя и освобождава прилепналите части, препаратът осигурява по-плавна и и по-ефективна работа на двигателя, възстановява експлоатационните му характеристики и мощността. По-ефективна работа означава по-икономично изразходване на горивото и по-високи параметри на функционирането на двигателя като цяло. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Уверете се, че обемът на картера е достатъчен за наливане в него на около 300 мл. от препарата. Ако е необходимо източете излишното старо масло. Пуснете двигателя и го загрейте до нормалната работна температура. Налейте от препарата в двигателя и оставете да поработи на празен ход около 15 минути. След тази процедура източете старото масло и налейте ново. ВНИМАНИЕ! НЕ ПОЛЗВАЙТЕ  автомобила в експлоатация и не допускайте двигателят да работи със скорост, по-голяма от скоростта на празния ход през цялото време, докато действа препаратът за промиване на двигателя! Използване: На всеки 15 000 км.

 • МаркаBardahl
 • Количество
 • ВидМасло

 

Bardahl №2 съдържа сложни естерни полимери, които увеличават вискозитета и вискозитетния индекс на маслото.

 • МаркаBardahl
 • Количество300мл
 • ВидМасло

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: - Почистване на Автоматични Скоростни Кутии. - Разтваря и премахва всички видове депозити като ги задържа в суспензия до източване на маслото. - Предпазва от преждевременно износване. Съвместим с всякакъв тип ATF масла.   НАЧИН НА УПОТРЕБА: - Изсипете продукта в маслото на скоростната кутия преди подмяната му. - Карайте автомобила от около 15-20 мин. - Източете маслото както обикновено. - Заредете скоростната кутия с новия ATF.   ПРЕПОРЪКА: Добавете 1 опаковка подобрител за ATF-1758- Bardahl ATF Conditioner към свежото масло след подмяна.

 • МаркаBardahl
 • Количество300мл
 • ВидТрансмсия

 

Създадено за възстановяване и поддръжка на гъвкавостта на съединенията от синтетична или естествена гума, премахва фугите и предпазва от появяването им.

Запечатва фугите на смазочната система на двигателя.

Възстановява началните качества на съединенията и на уплътнителните пръстени.

Не запушва масления филтър.

1 опаковка за 6 л. масло

Разфасовка: 300 ml бутилка. 

 • МаркаBardahl
 • Количество300мл
 • ВидМасло

 

Bardahl Gear Oil - Подобрител на трансмисионно масло BAR-1045

  Подобрител на трансмисионно масло.
Добавка само за ръчни скоростни кутии и диференциали без блокаж. Работи най-добре с вискозитет 75W-90. Намалява шума, увеличава износоустойчивостта, намалява температурата на трансмисионното масло и оксидацията.
Може да се смесва със всички видове минерални, полу-синтетични и синтетични масла, не се препоръчва добавяне към състезателни естерни трансмисионни масла като например Motul Competition Gear FF 75W-140.
Нормална пропорция за смесване 1:10 (10%), а при по-натоварени трансмисии 1:5 (20%)
Сертифицирано по: API GL 4 / 5, MIL L2105-C
Разфасовка: 150 ml туба.
допълнителна информация

 • МаркаBardahl
 • Количество150мл
 • ВидТрансмсия

ХАРАКТЕРИСТИКИ: Възстановява свойствата на външните и вътрешните уплътнения, уплътнителни пръстени. Почиства каналите. Подобрява ефективността на трансмисионното масло. Благодарение на съдържащите се в продукта съвременни добавки се удължава експлоатационният живот на механичните компоненти на скоростните кутии. Не влияе върху хартиени уплътнения, както и не може да компенсира скъсани и/или частично липсващи гарнитури. Продукта НЕ е съвместим с автоматични или секвенционални скоростни кутии! Може да се използва с всички масла, предназначени за механични скоростни кутии. Спестява скъпи и често пъти неефективни  до 70% и почиства браздите им. Спестява скъп и често пъти неефективен ремонт на скоростна кутия.. НАЧИН НА УПОТРЕБА: С помоща на удължителя прехвърлете съдържанието на опаковката в скоростната кутия, като спазвате посоченото от производителя ниво! Препоръчва се от най-големите производители на автомобили!

 • МаркаBardahl
 • Количество150мл
 • ВидТрансмсия

  No smoke намалява емисията на газове. Улеснява преминаването на технически преглед. Намалява консумацията на масло. Намалява шумовете на мотора. Доказана ефективност. Направете теста на мехурчето: 1. Обърнете флакона; 2. Гледайте как се издига мехурчето на препарата "Стоп на дима"; 3. Мехурчето БАРДАЛ се издига много бавно и доказва, че полимерите съдържащи се в неговата формула са изключително плътни, нещо което прави продукта ефикасен. Прекомерният изпускан дим е признак за ненормално висок достъп на моторно масло в горивните камери. Благодарение на своята формула с висок вискозитет, продуктът възстановява уплътнението на сегментите. Намалява отделянето на замърсяващ дим, улеснява минаването на преглед за вредни газове, намалява консумацията на масло, намалява шумовете на двигателя, не запушва масления филтър. Начин на употреба: При топъл двигател , като добавка или след изливане на маслото, да се добави ½ флакон в картера за моторно масло. Да се повтори третирането на всеки 15 000 километра. Смесва се с всякакъв тип масло. Съвместим с катализаторни устройства и филтри за твърди частици. Препоръчва се от най-големите конструктори. Разфасовка: 500 ml бутилка.

 • МаркаBardahl
 • Количество473мл
 • ВидМасло

Добавка за механични скоростни кутии, целяща удължаване живота на кутията, подобрявайки нейната производителност и облекчавайки превключването на предавките. СВОЙСТВА: - Намалява износването на зъбите на предавките. - Увеличава производителността на скоростната кутия благодарение на намаляване на триенето. - Намалява работната температура. - Намалява окислението и предпазва от корозия. - Прави смяната на предавките по-лесна благодарение на подобрените мазилни свойства на маслото. - Намалява евентуални шумове в скоростната кутия. - Предпазва скоростната кутия по време на спринт и състезания за издръжливост. - Съвместима с всички трансмисионни масла (с изключение на ATF масла).   ИНСТРУКЦИИ ЗА ПОЛЗВАНЕ: Изсипете добавката в механичната скоростна кутия. Дозировка: От 10% до 20% от общото количество трансмисионно масло , спазвайки препоръките на производителя за ниво на масло в кутията. Съвместима с всеки вид минерални, полусинтетични, синтетични трансмисионни масла.

 • МаркаBardahl
 • Количество150мл
 • ВидТрансмсия

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Поддържа вискозитета на маслото и запазва дебелината на масления филм. Предпазва от вътрешни и външни течове от уплътненията и гарнитурите. Защитава от окисление и износване. Приложим и в кормилни системи, изискващи ATF масла. Съвместим с всякакъв тип Автоматични Скоростни Кутии, старо и ново поколение. НАЧИН НА УПОТРЕБА: При смяна на трансмисионното масло добавете продукта с помощта на спринцовка както следва: 1. За превантивна употреба - 1 опаковка 2. За лечебна употреба - 2 опаковки ВНИМАНИЕ: Не ползвайте при варио/безстепенни (CVT) кутии!

 • МаркаBardahl
 • Количество300мл
 • ВидТрансмсия

  Maxi Compression е комбиниран продукт, който съвместява качествата на Baradhl №2 и Bardahl Engine Stop Leak. Съдържа сложни естерни полимери, които увеличават вискозитета при висока температура и вискозитетния индекс на маслото. Специална присадка омекотява и раздува гарнитурите и спира течовете на масло. Продуктът е съвместим със: всички видове масла - минерални, полу-синтетични, синтетини; всички видове гориво - дизел, бензин, газ; катализатори и филтри за твърди частици. Препоръчва се за двигатели, които имат голяма консумация на масло, пушене или загуба на компресия или за двигатели в натоварени условия през лятото. Добавката намалява консумацията на масло, картерната вентилация и пушенето, възстановява компресията на цилиндрите, защитава по-добре механичните части при високи температури. Естерните компоненти, които се съдържат в продукта, имат обратен на металите поляритет, привличат се от голи метални повърхности и прилепват плътно, създавайки тънък, но изключително здрав филм, който намалява износването. Не въздейства на гарнитурите, уплътненията и масления филтър. След смяна на маслото, да се добави 1/2 флакон в картера за моторно масло при топъл двигател. Тази обработка трябва да се извършва на всеки 15000 км. Препоръчва се от всички големи авто-производители: Peugeot, Citroen, Renault, Audi, VW, BMW, Mercedes

 • МаркаBardahl
 • Количество473мл
 • ВидМасло

Добавка за спиране на течове в хидравликата на кормилната уредба. Омекотява гарнитурите и семерингите, раздува ги до 70% и почиства браздите им. Спестява скъпо и често пъти неефективно рециклиране и влагане на скъпи резервни части. Продуктът не е ефективен в случаите, когато има пробив в тръбопроводите или металните корпуси на системата, не действа върху хартиени гарнитури, не може да компенсира липсващи или силно разкъсани гарнитури. Добавете продукта в резервоара на кормилния механизъм (максимум 1 флакон).  

 • МаркаBardahl
 • Количество300мл
 • ВидХидравлика

 

Професионална формула

- ПРОТИВ ТРИЕНЕ  - ПРОТИВ ИЗНОСВАНЕ  - ЗАЩИТА НА ДВИГАТЕЛЯ

Изключителна защита на турбото, коляновия вал, разпределителния вал и хидравличните бутала.  Благодарение на свойствата си против износване, против триене и изключителното си въздействие, слоят масло смазва и предпазва турбото при запалване на студено и в случай на недостиг на масло.  Възпрепятства затягането на осите и лагерите на турбото.  Предотвратява преждевременното окисляване на маслото на висока температура.  Съвместимо с всички видове масла.

 • МаркаBardahl
 • Количество325мл
 • ВидМасло

Съдържа уникалната формула FULLERENE, осигуряваща неразрушим и устойчив на налягане и триене защитен филм върху металните части на двигателя и турбината.

 СВОЙСТВА:

- Смазва и защитава турбо и двигател при студен старт и при шофиране при екстремни условия.

- Смазва и защитава турбо и двигател при ниско ниво на маслото.

- Предпазва турбо и двигател от окисляване на маслото.

- Осигурява плътен маслен филм при високи температури без да променя качествата и вискозитетът му.

- Най-големият проблем в състезателните двигатели е триенето, което Bardahl Oil Booster намалява с до 70% (в зависимост от допустимите отклонения на съответния двигател). По-слабо триене = По-добро ускорение

ИНСТРУКЦИИ ЗА ПОЛЗВАНЕ:

Изсипете цялото количество на флакона в топло двигателно масло.

Една опаковка обработва до 6 литра масло.

Съвместим с всяко двигателно масло.

Не съдържа графит, керамики, PTFE, хлорирани парафини.

 • МаркаBardahl
 • Количество300мл
 • ВидМасло

 

 Long Life 6 в 1 съдържа специални компоненти базирани на фюлеринови молекули (третата стабилна форма на въглерода, след диаманта и графита), които покриват механичните части на двигателя с тънък, но изключително издръжлив на високо налягане, голямо триене и екстремна температура филм. Добавката не променя вискозитета или вискозитетния индекс на маслото. Продуктът е съвместим с: всички видове масла - минерални, полу-синтетични, синтетини; всички видове гориво - дизел, бензин, газ; катализатори и филтри за твърди частици. Препоръчва се за двигатели, които са подложени на голямо натоварване.

Има 6 функции: намалява износването до 43%, увеличава товароносимостта на масления филм с до 75%, намалява триенето, осигурява анти-корозионна защита, намалява разхода на масло и гориво с до 10%. Не въздейства на гарнитурите, уплътненията и масления филтър. Използване: сипва се при смяна на маслото. Опаковката е достатъчна за 6 литра масло (1:15). Пробег 15 000км.

 • МаркаBardahl
 • Количество400мл
 • ВидМасло

  Възстановява метала в двигателя 1 опаковка е за 6 л. масло при всяка смяна на маслото. Действа против износване. Предпазва и Почиства. Възстановява уплътнението на бутало/стена на цилиндъра. Повишава и уравновесява налягането в цилиндъра. Намалява разхода на масло и на гориво. Подобрява гъвкавостта и ускорението. Увеличава коефициента на полезно действие и мощността на двигателя. Удължава живота на мотора до 40% при студен старт. Незабавно действие.

 • МаркаBardahl
 • Количество400мл
 • ВидМасло

  Възстановява метала в двигателя 1 опаковка е за 6 л. масло при всяка смяна на маслото. Действа против износване. Предпазва и Почиства. Възстановява уплътнението на бутало/стена на цилиндъра. Повишава и уравновесява налягането в цилиндъра. Намалява разхода на масло и на гориво. Подобрява гъвкавостта и ускорението. Увеличава коефициента на полезно действие и мощността на двигателя. Удължава живота на мотора до 40% при студен старт. Незабавно действие.

 • МаркаBardahl
 • Количество20л
 • ВидМасло

 

Изключителен подобрител за смазочни масла. Bardahl SUMOLUB е химическа съставка от последна генерация съдържаща нано частици. Тази комбинация от свойства значително подобрява работата и състоянето на: скоростни кутии, хидравлични системи, двигатели, редуктори и др.

Bardahl SUMOLUB съдържа формулата Полар плюс, благодарение на която продукта взаимодейства с метала на молекулярно ниво, като същия образува стабилен маслен филм и се втрива в самия метал. Благодарение на реакцията между продукта и метала, получаваме силна и сигурна защита при високо налягане и висока температура, отлична защита при екстремно натоварване и износване, намаляване на триенето, намаляване на изразходваната енеригя при триенето с повече от 40%, намалява работната температура с повече от - 42% (see friction test), значително намаляване на шума при работа. Отлична защита от корозия и оксидация.

Безопасен за всякакви видове гарнитури, гумени уплътнения и т.н. Подходящ за всякакви видове бронзови метали. Съвместим с всякакви видове масла. (Минерални, синтетични и полусинтетични). Удължава живота на маслото, машините и сервизните материали.

Начин на използване: SUMOLUB може да бъде смесван с всякакви смазочни масла, 5 % с хидравлични масла, 5 % с двигателни масла, 5 до 10% при редуктори, лагери и др.

 • МаркаBardahl
 • Количество
 • ВидМасло

  Изключителен подобрител за смазочни масла. Bardahl SUMOLUB е химическа съставка от последна генерация съдържаща нано частици. Тази комбинация от свойства значително подобрява работата и състоянето на: скоростни кутии, хидравлични системи, двигатели, редуктори и др. Bardahl SUMOLUB съдържа формулата Полар плюс, благодарение на която продукта взаимодейства с метала на молекулярно ниво, като същия образува стабилен маслен филм и се втрива в самия метал. Благодарение на реакцията между продукта и метала, получаваме силна и сигурна защита при високо налягане и висока температура, отлична защита при екстремно натоварване и износване, намаляване на триенето, намаляване на изразходваната енеригя при триенето с повече от 40%, намалява работната температура с повече от - 42% (see friction test), значително намаляване на шума при работа. Отлична защита от корозия и оксидация. Безопасен за всякакви видове гарнитури, гумени уплътнения и т.н. Подходящ за всякакви видове бронзови метали. Съвместим с всякакви видове масла. (Минерални, синтетични и полусинтетични). Удължава живота на маслото, машините и сервизните материали. Начин на използване: SUMOLUB може да бъде смесван с всякакви смазочни масла, 5 % с хидравлични масла, 5 % с двигателни масла, 5 до 10% при редуктори, лагери и др.

 • МаркаBardahl
 • Количество
 • ВидМасло

  Изключителен подобрител за смазочни масла. Bardahl SUMOLUB е химическа съставка от последна генерация съдържаща нано частици. Тази комбинация от свойства значително подобрява работата и състоянето на: скоростни кутии, хидравлични системи, двигатели, редуктори и др. Bardahl SUMOLUB съдържа формулата Полар плюс, благодарение на която продукта взаимодейства с метала на молекулярно ниво, като същия образува стабилен маслен филм и се втрива в самия метал. Благодарение на реакцията между продукта и метала, получаваме силна и сигурна защита при високо налягане и висока температура, отлична защита при екстремно натоварване и износване, намаляване на триенето, намаляване на изразходваната енеригя при триенето с повече от 40%, намалява работната температура с повече от - 42% (see friction test), значително намаляване на шума при работа. Отлична защита от корозия и оксидация. Безопасен за всякакви видове гарнитури, гумени уплътнения и т.н. Подходящ за всякакви видове бронзови метали. Съвместим с всякакви видове масла. (Минерални, синтетични и полусинтетични). Удължава живота на маслото, машините и сервизните материали. Начин на използване: SUMOLUB може да бъде смесван с всякакви смазочни масла, 5 % с хидравлични масла, 5 % с двигателни масла, 5 до 10% при редуктори, лагери и др.

 • МаркаBardahl
 • Количество60л
 • ВидМасло

Специално създадена за автомобили. Безшевна кърпа с 420гр./кв.м. с две лица: - едно лице за нанасяне на пастата - едно лице за финно полиране без надраскване Цвят оранжев.

 • МаркаBardahl
 • Количествол

Благодарение на своята изключително финна материя, тази специална микрофибърна кърпа с нейните 310гр./кв.м. улавя прахта във всеки ъгъл на купето на автомобила. Меката структура прави възможно почистването до блясък дори и на най-претенциозните повърхности като "лакирани" пластмасови детайли.

Цвят син.

 • МаркаBardahl
 • Количествол

Универсална микрофибърна кърпа за редовна поддръжка на Вашият автомобил. Подходяща както за външни така и за вътрешни повърхности.300 гр./кв.м.

Цвят черен.

 • МаркаBardahl
 • Количествол

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Почиства облицовки, барабани, дискове и други спирачни механизми. Почиства електромотори, търкалящи се лагери, алтернатори и контакти. Като цяло може да се използва при всякакъв вид механични и/или електрически елементи. Икономичен. Бързо съхнещ. Отстранява масло, грес, катран и прясно лепило. Изсъхва бързо без да оставя следи. Диелектричен, устойчив до 60000 волта. Без хлор. Много мощен, действа незабавно.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Да се пулверизира обилно, да се остави да подейства, да се избърше ако е необходимо! Използване при места, свързани с електричеството, да се изчака до пълното изсъхване преди да се постави под напрежение!  

BAR-4455 - 600 ml.

BAR-4471 - 20l.

 

 • МаркаBardahl
 • Количество600мл
 • ВидЛубриканти

  ХАРАКТЕРИСТИКИ: Почиства облицовки, барабани, дискове и други спирачни механизми. Почиства електромотори, търкалящи се лагери, алтернатори и контакти. Като цяло може да се използва при всякакъв вид механични и/или електрически елементи. Икономичен. Бързо съхнещ. Отстранява масло, грес, катран и прясно лепило. Изсъхва бързо без да оставя следи. Диелектричен, устойчив до 60000 волта. Без хлор. Много мощен, действа незабавно. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Да се пулверизира обилно, да се остави да подейства, да се избърше ако е необходимо! Използване при места, свързани с електричеството, да се изчака до пълното изсъхване преди да се постави под напрежение! BAR-4455 - 600 ml. BAR-4471 - 20l.  

 • МаркаBardahl
 • Количество20л
 • ВидЛубриканти

Бързо и в дълбочина почиства алуминиеви джанти. Възстановява първоначалният блясък. Да не се използва върху повредени или специални джанти (полиран алуминий или нелакирани джанти).

Не използвайте върху джанти на мотоциклети и боядисани стремена.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: 

Разклатете бутилката. Почиствайте джантата докато пръскате. Оставете продукта да подейства максимум 10-15 секунди. Изплакнете обилно с вода или с водоструйка. В случай на много замърсени повърхности, повторете действието като ползвате четка или кърпа от микрофибър. Изплакнете обилно до пълното елеминиране на активния продукт. Направете предварителен опит върху незабележима част за да наблюдавате резултата. Съхранявайте при условия, непозволяващи замръзване.

 • МаркаBardahl
 • Количество500мл
 • ВидЛубриканти

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Произведен на основата на професионална формула, която разтваря, почиства и отстранява остатъците от смола, масло, катран или  лепило върху  резци, ножици, ножове и други аксесоари за рязане.

При профилактична употреба удължава живота и режещата способност на уредите. Област на приложение: ножици, резачки за плет, големи ножици, резачки за клони, ръчни инструменти и др.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Разклатете добре преди употреба и напръскайте обилно! Третирайте преди всякo ползване на инструментите!

Разфасовка: 200 мл. спрей.  

 • МаркаBardahl
 • Количество200мл
 • ВидПочистващи

  Препарат за почистване на парафин.

 • МаркаBardahl
 • Количество
 • ВидПочистващи

  Препарат за почистване на парафин.

 • МаркаBardahl
 • Количество
 • ВидПочистващи

Премахва петна и мръсотия. Възстановява цветовете на интериорния текстил. Подходящ за тъкани,килими и други.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

С прахосмукачка отстранете прахта от повърхността за третиране. Разклатете бутилката. Напръскайте обилно от около 20см. от обработваните повърхности. Оставете продукта да подейства. Изстрийте с микрофибърна кърпа или четка за тъкани. Ако е необходимо повторете действието. За много замърсени места почистете цялата седалка, за да избегнете всяка видима разлика между третирани и нетретирани повърхности. Направете предварителен опит върху незабележима част и наблюдавайте резултата. Съхранявайте при условия, непозволяващи замръзване.

Не използвайте върху алпака, алкантара, набук и всякакъв вид кожа.

 

 • МаркаBardahl
 • Количество500мл
 • ВидЛубриканти

Благодарение на превъзходна абразивна сила, продукта позволява постигането на бърз и оптимален резултат. Ефективно премахва драскотини, белези от наранявания и дефекти. Подсилената му формула помага да се намалят и по-дълбоки следи, които не изискват допълнително боя. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Почистете повърхността.Разклатете опаковката добре преди употреба. Нанесете продукта върху повърхността за обработка или върху кърпа от микрофибър. Нанасяйте с кръгови движения до елеминиране на продукта. Несъвместим с матови бои. Не работете върху топли повърхности. Съблюдавайте инструкциите за употреба на гърба на опаковката. Направете предварителен опит върху невидима част и наблюдавайте резултата.

 • МаркаBardahl
 • Количество150мг
 • ВидЛубриканти

Бърз и лесен за използване полиращ спрей. Предлага изключителна яркост и дълготрайна защита. Може да се използва върху всякакъв тип боя с изключение на матови бои. 

НАЧИН НА УПОТРЕБА: 

Почистете повърхността, която ще третирате. Разклатете аерозола. Нанесте продукта от около 20 см. от повърхността за обработка. Използвайте кърпа от микрофибър и полирайте с кръгови движения без да натискате. Подходящ само за малки детайли. Да не се нанася на слънце върху нагрети детайли, както и върху пореста или небоядисана пластмаса. За по-добър резултат прилагайте върху хладна повърхност. Направете предварителен опит върху незабележима част,наблюдавайки резултата. Съхранявайте при условия непозволяващи замръзване.

 • МаркаBardahl
 • Количество400мл
 • ВидЛубриканти

СВОЙСТВА:

- Предпазва и поддържа чиста горивната система.

- Подобрява работата на двигателя и намалява ефекта от наличието на биоетанол в горивото.

- Позволява по-добро смазване на горната част на цилиндъра.

- Намалена консумация на гориво.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Една опаковка за до 100 литра бензин.

Смесва се с горивото.

Съвместим с всички 2Т-тактови и 4Т-тактови двигатели за употреба в сладководни и/или морски басейни.

Съвместим с безоловни бензини 95;95-Е10.

НЕ СМЕСВАЙТЕ с етанолови горива като Е85; Е100.

 • МаркаBardahl
 • Количество300мл
 • ВидБензин

Създаден за автомобилният сектор. Елиминира замърсявания от кал, мазнини, катран и други от каросерията на автомобила. Образува водоотблъскващ, гланцов защитен филм. 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Изплакнете каросерията за да премахнете прашния филм. Разклатете бутилката. В подходящ съд разредете две капачки от шампоана в 1л. вода. Разтрийте с гъба за по-добро почистване и изплакнете с чиста вода. Подсушете с подходяща кърпа от микрофибър. За оптимална защита и блясък използвайте и Bardahl Polish Express. Съхранявайте при условия, непозволяващи замръзване.

 

 • МаркаBardahl
 • Количество500мл
 • ВидПочистващи

 

Благодарение на формулата 2 в 1 този продукт отстранява влагата и конденза от електрическите вериги. Образува защитна изолираща ципа, която позволява да се избегне замърсяването и проблемите с пускането на двигателя.

Област на приложение: Продуктът се използва в електрическите вериги на автомобилите, мотоциклетите, яхтите, селскостопанската техника и инвентара (акумулатори, свещи, стартери, генератори за променлив ток, високоволтови проводници за запалването и т.п.). Използва се в повечето транспортни средства (автомобил, мотоциклет), както и във водния спорт, подходящ е за малки трактори и за селскостопанска техника. Начин на употреба: Разтръсква се аерозолната опаковка преди употреба. Разпръсква се влагопоглъщащият препарат върху гореизброените електрически системи. Изчаква се 5 минути и се пуска двигателят в режим за активна експлоатация. Флакон под налягане. Да се пази от преки слънчеви лъчи и да не се подлага на температура, надвишаваща 50С. Разфасовка: 400 мл спрей. Благодарение на формулата 2 в 1 този продукт отстранява влагата и конденза от електрическите вериги. Образува защитна изолираща ципа, която позволява да се избегне замърсяването и проблемите с пускането на двигателя.

 • МаркаBardahl
 • Количество400мл
 • ВидЛубриканти

 

Съдържа известната рецепта на полярни свързващи вещества на Бардал.

Веществата с висока устойчивост на износване (означавани като Е.Р. еxtreme pressure) проникват и между най-отдалечените метални части, образувайки около тях смазващ и предпазващ слой като ципа.

Изкуствено смазочно средство с разнообразно предназначение: за електродомакински уреди, врати, велосипеди и мотоциклети, огнестрелни оръжия, механизми, плавателни средства, подходящ за широка гама приложения. Почистване и излъскване. Защита от външни влияния и влага.

Развинтване на заяли резби.Намаляване на триенето и износването. Ефикасно смазочно средство. Антикорозионно действие.

Начин на употреба: След щателно почистване на съответните повърхности, напръскайте ги обилно с К9 така, че да се покрият напълно.

Опаковка под налягане, да се предпазва от слънчево огряване и да не се съхранява при температура над 50С.

Разфасовка: 400 ml спрей.  

 • МаркаBardahl
 • Количество400мл
 • ВидЛубриканти

 

СВОЙСТВА:

 За външно и вътрешно почистване на карбуратори, системи за впръскване - моноинжекциони и многоточкови. Разтваря и премахва депозити в системата за всмукване на въздух. Подобрява мощността и ускорението. Безопасен за уплътнения от пластмаса или от гума. Съвместим с всички 2Т и 4Т двигатели. Дълготраен ефект.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Пулверизирайте върху повърхностите от около 15 см. Оставете да подейства 3-4 мин. Ако е необходимо повторете операцията!

 

 • МаркаBardahl
 • Количество400мл
 • ВидЛубриканти

Супер-спрей е многоцелеви препарат със система от инхибитори, проникващи и предпазващи от ръжда и корозия, чрез изолиране на влагата, изграждащ устойчив на натиск предпазен филм. СВОЙСТВА: - Продукт за екстремно смазване. - Суха смазка за вериги, ключалки, риболовни макари, кабели и други. - Предпазва от окисляване, влага и корозия. - Антифрикционни/противоизносващи свойства върху детайли. - Отстранява водата и създава изключително устойчив на натиск предпазен филм. - Предпазва от влага автомобилни и мотоциклетни ел.мрежи и ел.инструменти. - Не генерира прах. Подходящ за използване в автомобили, морски съдове, градинска техника, домашни и "направи си сам" нужди. Инструкции за употреба: Разклатете аерозола преди употреба, напръскайте равномерно върху повърхностите, които ще се смазват. Разфасовка: 400 мл.    

 • МаркаBardahl
 • Количество400мл
 • ВидЛубриканти

  ХАРАКТЕРИСТИКИ: - Спира и предотвратява без демонтаж течове от охладителната система. - Предпазва от образуване на ръжда, котлен камък и корозия. - Устойчив на налягане, вибрации и високи температури. - Не влияе на маркучите, съединенията и металите. Осигурява отлична циркулация на течностите и предотвратява прегряването на мотора. - Незабавно действие и дълготрайност. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Проверете нивото на охладителната течност и ако е необходимо долейте! Задължително е охладителната система да е добре обезвъздушена! Разклатете енергично флакона! При отопление на максимално положение, изгасен и топъл двигател, налейте бавно флакона в радиатора или разширителния съд.Стартирайте двигателя на ниски обороти за 15 минути. ВНИМАНИЕ! За превозни средства над 80 000 км. BARDAHL Ви съветва да направите почистване с Bardahl-Препарат за промиване на радиатори-1096 преди да ползвате Bardahl-Спиране на течове на радиатори-1099! 1 флакон обработва до 10 л. охладителна течност. Съвместим с всички видове превозни средства, всички видове радиатори (алуминиеви или пластмасови, както и с всички видове  охлаждащи течности и антифризи Универсален, Тип С, Тип D ! Разфасовка: 500 мл. бутилка.

 • МаркаBardahl
 • Количество500л
 • ВидРадиатори

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

- Спира и предотвратява без демонтаж течове от охладителната система.

- Предпазва от образуване на ръжда, котлен камък и корозия.

- Устойчив на налягане, вибрации и високи температури.

- Не влияе на маркучите, съединенията и металите. Осигурява отлична циркулация на течностите и предотвратява прегряването на мотора.

- Незабавно действие и дълготрайност.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Проверете нивото на охладителната течност и ако е необходимо долейте! Задължително е охладителната система да е добре обезвъздушена! Разклатете енергично флакона! При отопление на максимално положение, изгасен и топъл двигател, налейте бавно флакона в радиатора или разширителния съд.Стартирайте двигателя на ниски обороти за 15 минути.

ВНИМАНИЕ! За превозни средства над 80 000 км. BARDAHL Ви съветва да направите почистване с Bardahl-Препарат за промиване на радиатори-1096 преди да ползвате Bardahl-Спиране на течове на радиатори-1099!

1 флакон обработва до 10 л. охладителна течност. Съвместим с всички видове превозни средства, всички видове радиатори (алуминиеви или пластмасови, както и с всички видове  охлаждащи течности и антифризи Универсален, Тип С, Тип D ! Разфасовка: 500 мл. бутилка.  

 • МаркаBardahl
 • Количество
 • ВидРадиатори

Премахва депата предизвикани от антифриза, маслото или оксидните частици, предпазвайки радиатора от прекомерно затопляне. Може да се използва при всякакви радиатори (пластмасови или алуминиеви). Средството за почистване-декалцификатор BARDAHL отстранява в рамките на 15 минути и без демонтаж всички отлагания, които могат да навредят на охладителната система (ръжда, шлам, варовик, мазнини и др.). Може да се използва в комбинация с всякакви течности (тип С и тип D и Универсал) и при всички видове радиатори (от синтетични материали и алуминий). Препоръчва се от най-големите производители на автомобили. Инструкции за употреба: На загасен и студен двигател изсипете съдържанието на опаковката в радиатора или разширителния съд. Включете отоплението на максимална степен, стартирайте двигателя и го оставете да работи на празен ход или карайте докато вентилатора на радиатора започне да работи (отворен термостат). Изключете двигателя, когато изстине източете радиатора и промийте с прясна вода. Заредете с нова охлаждаща течност. 1 опаковка до 10 л. = 10000 км Разфасовка: 500 ml бутилка.

 • МаркаBardahl
 • Количество500л
 • ВидРадиатори

Премахва депата предизвикани от антифриза, маслото или оксидните частици, предпазвайки радиатора от прекомерно затопляне. Може да се използва при всякакви радиатори (пластмасови или алуминиеви). Средството за почистване-декалцификатор BARDAHL отстранява в рамките на 15 минути и без демонтаж всички отлагания, които могат да навредят на охладителната система (ръжда, шлам, варовик, мазнини и др.). Може да се използва в комбинация с всякакви течности (тип С и тип D и Универсал) и при всички видове радиатори (от синтетични материали и алуминий). Препоръчва се от най-големите производители на автомобили. Инструкции за употреба: На загасен и студен двигател изсипете съдържанието на опаковката в радиатора или разширителния съд. Включете отоплението на максимална степен, стартирайте двигателя и го оставете да работи на празен ход или карайте докато вентилатора на радиатора започне да работи (отворен термостат). Изключете двигателя, когато изстине източете радиатора и промийте с прясна вода. Заредете с нова охлаждаща течност. 1 опаковка до 10 л. = 10000 км Разфасовка: 500 ml бутилка.

 • МаркаBardahl
 • Количество
 • ВидРадиатори

 

Може да се използва във всякакво положение. Не е мазен, не е течен. Против корозия. Оптимално смазване благодарение на флуидността му и високата проникваща способност. Вътрешно и външно използване. Биоразпадащ се при + от 90%. Запазва свойствата си от -30°С до + 150°С. Идеален за смазване на механизми, където греста не може да бъде използвана (прах, труден достъп). Начин на употреба: Да се разтърси аерозола преди употреба. Да се използва с помощта на удължителя. Препоръчва се от най-големите производители. Разфасовка: 200 ml спрей.  

 • МаркаBardahl
 • Количество200мл
 • ВидЛубриканти

  ХАРАКТЕРИСТИКИ: Силиконова смазка, препоръчана за  подобряване на плъзгането и предотвратяване на триенето при неметални повърхности (хартия, картон, пластмаса, дърво и т.н.). Силиконовата смазка остава сух слой, който не цапа. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Напръскайте от разстояние 30 см от третираната повърхност за да изсъхне по-бързо и да се образува тънък слой. Да не се прилага на повърхности, които в последствие ще бъдат боядисвани или които ще бъдат залепяни.

 • МаркаBardahl
 • Количество600мл
 • ВидСиликон

  ХАРАКТЕРИСТИКИ: Силиконова смазка, препоръчана за  подобряване на плъзгането и предотвратяване на триенето при неметални повърхности (хартия, картон, пластмаса, дърво и т.н.). Силиконовата смазка остава сух слой, който не цапа. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Напръскайте от разстояние 30 см от третираната повърхност за да изсъхне по-бързо и да се образува тънък слой. Да не се прилага на повърхности, които в последствие ще бъдат боядисвани или които ще бъдат залепяни.

 • МаркаBardahl
 • Количество400мл
 • ВидСиликон

 

Почистваща паста за ръце, антисептична, антиалкална, без разтворител, с двойно действие.

Съдържа почистващи агенти на основа на естествени суровини. Активните компоненти на този сапун за ръце са изцяло биоразпадащи се.

Почиства ефикасно ръцете и предпазва кожата. Препоръчително професионално ползване. Премахва петна от катран, мастило, масло, мазнина и боя.

Съдържа лонолин. Избягвайте миенето на ръцете с разтворители.

Осигурява отстраняването на залепващите материи, дори след 4 часа.

Изпитан в университета в Дюселдорф. 

 • МаркаBardahl
 • Количество
 • ВидПочистващи

  Почистваща паста за ръце, антисептична, антиалкална, без разтворител, с двойно действие. Съдържа почистващи агенти на основа на естествени суровини. Активните компоненти на този сапун за ръце са изцяло биоразпадащи се. Почиства ефикасно ръцете и предпазва кожата. Препоръчително професионално ползване. Премахва петна от катран, мастило, масло, мазнина и боя. Съдържа лонолин. Избягвайте миенето на ръцете с разтворители. Осигурява отстраняването на залепващите материи, дори след 4 часа. Изпитан в университета в Дюселдорф.

 • МаркаBardahl
 • Количество200мл
 • ВидПочистващи

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

- Препарат за почистване на електрически контакти и електроника с три основни функции: обезмаслява, дезоксидира и създава защитен филм.

- Третиране на различни ел. части и ел. вериги без демонтаж: автомобили, радио-телевизионна техника, телефони и др., електроника.

- Дезоксидира и елиминира сулфатизацията на електрическите контакти, възстановява диелектричната константа и премахва "лошият контакт".

- Разтваря и премахва грес, масло, прах и мръсотия, изсъхва бързо и оставя суха и чиста повърхност.

Флаконът е в комплект с удължен накрайник за употреба при труднодостъпни или специфични места.

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

- Пулверизирайте от около 20 см.

- Оставете да подейства около 1 минута.

- Избършете с чиста и суха кърпа.

Ползвайте в проветриви помещения.

 

ВНИМАНИЕ: Не използвайте NCE 3 върху оборудване под електрическо напрежение или към източник на топлина или искри. Осигурете достатъчна вентилация.

 

 • МаркаBardahl
 • Количество500мл
 • ВидПочистващи

Лесен и бърз старт на двигателя при ниски температури.

За бензинови и дизелови двигатели на леки, лекотоварни и товарни автомобили при ниска температура, висока влажност на въздуха, слаб акумулатор, проблеми с паленето.

Впръсква се в отвора на въздушния филтър или карбуратора на няколко бързи серии по 2-3 секунди при старт на двигателя.

 • МаркаBardahl
 • Количество500мл
 • ВидБензин

 

Пречиствателно (обезмасляващо) средство за радиатора и системата на охлаждането от моторно масло. Обезмасляващото средство е разработено с цел да разреши проблемите, възникващи при попадане на масло в охладителната система - прегряване на двигателя, пробив в уплътнението на главата на цилиндровия блок. Може да се използва при всички типове стари и нови поколения двигатели, както и при всеки тип радиатори. Съвместимо е с всички типове смазочно-охладителни течности и видове антифриз (типове C, D, универсални или специални за даден производител). Препоръчва се от най-големите производители на автомобили. Предимства на приложението. Превръща маслото в емулсия, която позволява напълно да се ликвидира наличието на масло в най труднодостъпните места в системата за охлаждане, отлично прочиства охладителните системи, предпазва маркучите и уплътнителите от изхабяване и разваляне, предотвратява подмяната на скъпо струващи резервни части, дава възможност на системите за охлаждане да функционират на оптимално ниво. Начин на приложение, дозиране и периодичност на използването:

- Когато двигателят е студен, налейте една опаковка в радиатора или в разшрителното казанче. Включете системата за отопление на купето на автомобила, дайте възможност на двигателя да поработи на празен ход около 15 минути. Оставете двигателя да изстине, излейте емулсията от системата и промийте с чиста вода. Добавете в системата нова смазочно-охладителна течност. Една опаковка е достатъчна за 10 литра смазочно-охлаждащи емулсии (антифриз).

Допълнителни препоръки: съветваме след обработката да се смени запушалката (тапата) в разширителното казанче. Препоръчваме също да се използва Stop Leak (артикул 14001) за запушване (запечатване) на малки течове, които не се виждат. Разфасовка: 500 ml бутилка  

 • МаркаBardahl
 • Количество500мл
 • ВидРадиатори

ОПИСАНИЕ:   BD 50 е многоцелеви препарат, съставен от базово синтетично масло и система от инхибитори проникващи и предпазващи от ръжда и корозия, чрез изолиране на влагата. СВОЙСТВА:   BD 50 достига до сърцевината на механизмите благодарение на високо капилярно действие; - съдържа активен лубрикант, образуващ тънък безцветен филм; - образуваният слой предпазва от влага, окисление и корозия; - почиства остатъци и премахва депозити на агресивни агенти (масло, грес, катран и др.); - високо проникващи качества и приятен аромат (без силикон). ПРИЛОЖЕНИЕ:   - Разхлабва, смазва, почиства, премахва влага, предпазва. - Може да бъде използван при всякакви материали, метал, дърво, пластмаса. - Предпазва от влага автомобилни и мотоциклетни ел. мрежи, ел. инструменти. - Смазва панти, ключалки, риболовни макари. Подходящ за използване в автомобили, морски съдове, градинска техника, домашни и "направи си сам" нужди.

 • МаркаBardahl
 • Количество500мл
 • ВидЛубриканти

 

Препарат за възстановяване прилепването на ремъци, премахва шумове от триене, плъзгане и стържене, като възстановява първоначалното прилепване на всички видове задвижващи ремъци (кожени, гумени, еластични, текстилни, и т.н.) и на всички профили (плоски, назъбени, трапецоидни, и т.н.) Продуктът е водоустойчив и обновява ремъците, като ги предпазва от предварително износване, поради напукване, втвърдяване и остаряване, като по този начин осигурява по-дълги периоди между регулиране на обтягането и намалява разходите за подмяна на ремъците.

Приложения: Автомобили, мотоциклети, яхти, строителство, селско стопанство, машини и оборудване, косачки- портативно електрическо оборудване, цехове, ротори.

Начин на употреба: Нанесете от разстояние около 20 cm. 

 • МаркаBardahl
 • Количество400мл
 • ВидЛубриканти

  Универсален свързващ препарат, електрически непроводим,  двукомпонентен (силикон и еластомер). Опаковането му в туби под налягане, го прави икономичен и готов за употреба. - Замества всички видове предварително оформени свръзки (картер, помпа, скоростна кутия и др.). - Устойчив е на вибрации и на екстремни температури (-50°С до +260°С). - Остава стабилен при смачкване, устойчив е на моторни масла, спирачни течности и охладителни течности. - Съхне бързо. Цвят - черен. Прилепва върху метал, стъкло, керамика и пластмаса.   ВНИМАНИЕ: Да не се използва върху капака на ангренажа и в системите на ауспуха.

 • МаркаBardahl
 • Количество100гр
 • ВидСиликон

  Универсален свързващ препарат, електрически непроводим,  двукомпонентен (силикон и еластомер). Опаковането му в туби под налягане, го прави икономичен и готов за употреба. - Замества всички видове предварително оформени свръзки (картер, помпа, скоростна кутия и др.). - Устойчив е на вибрации и на екстремни температури (-50°С до +260°С). - Остава стабилен при смачкване, устойчив е на моторни масла, спирачни течности и охладителни течности. - Съхне бързо. Цвят - черен. Прилепва върху метал, стъкло, керамика и пластмаса.   ВНИМАНИЕ: Да не се използва върху капака на ангренажа и в системите на ауспуха.

 • МаркаBardahl
 • Количество240гр
 • ВидСиликон

  Продуктът омекотява, почиства и подхранва кожената тапицерия. Защитава седалките на автомобила и повърхностите от петна и обезцветяване вследствие на излагане на слънце, всекидневна употреба и промени в температурата. НАЧИН на УПОТРЕБА: Почистете добре повърхностите, които ще се третират. Пръскайте от около 20-30 см, за да избегнете прекомерно овлажняване. Полирайте с чист и мек плат до блясък. Поддържането на кожата в перфектно състояние изисква повтаряне два пъти годишно на процедурата. Не се използва върху алкантара и набук. 400 мл.

 • МаркаBardahl
 • Количество400мл
 • ВидПочистващи

 

Много ефикасен почистващ продукт.

- Бързо отстранява петна, оцветители, олио, мазнини и други нечистотии.

- Подходящ за почистване на електрически уреди, инсталации и фини инструменти, като не оставя следи.

- Предпазва контактите от окисляване и образуване на сулфид.

- Препарат за почистване на диелектрични контакти без хлориди.

Препаратът за почистване на диелектрични контакти е продукт за професионалисти за почистване и отстраняване на мазнини от всички видове електрически контакти, електроника и други.

- Възстановява електрическите константи и премахва фалшивите контакти.

- Отстранява оксидацията.

- Разтваря и отстранява мазнини, прах и мръсотия.

- Изсушава бързо и не оставя дебел слой.

- Отблъсква вода и влага.

Безвреден за боядисани повърхности, гуми, пластмаси.

Инструкции за употреба: Напръскайте директно върху повърхностите, които ще се третират.

- Използвайте силата на струята, за да отстраните наслояванията и почистете изцяло частта.

- Оставете да подейства няколко минути.

- Подсушете с въздух под налягане или мека кърпа.

Електрическите уреди трябва да са изключени от захранването преди употреба.

Разфасовка: 400 ml спрей.  

 • МаркаBardahl
 • Количество400мл
 • ВидЛубриканти

Почиства и съживява цветовете на тъканите, мокетите и тапицериите. Премахва най-упоритите петна и оставя следа на лек и свеж парфюм. Начин на употреба: - Почистете с прахосмукачка повърхността, която ще третирате. - Разклатете флакона и напръскайте повърхността, която ще почиствате само веднъж от 20 см. разстояние. - Изтъркайте с четка, подсушете с мека кърпа. - За много замърсена повърхност повторете процедурата. - Проветрете, за да може тапицерията на вашия автомобил да изсъхне по-бързо. Флакон от 400 мл.

 • МаркаBardahl
 • Количество400мл
 • ВидПочистващи

Син силиконов уплътнител за гарнитури. Свойства: - Може да се използва при температури от -60`С до +250`С като запазва гъвкавостта си. - Устойчив на вода, масла и охлаждащи течности. - Изравнява повърхностите. - Съвместим с трансмисионни масла, автоматични скоростни кутии ... - Продуктът може да бъде използван върху метал, стъкло, дърво и повече пластмаси. Инструкции за употреба: - Прилагайте продукта след обезмасляване върху чисти продукти. - Да се изчака 5 минути след нанасяне преди да сглобите частите. - Време за съхнене 1 час или повече в завидимост от дебелината. - Затворете тубата плътно тубата след употреба.   BAR-5002 - 90 гр.

 • МаркаBardahl
 • Количество90гр
 • ВидСиликон

  Лепило цианoакрилатно (CYANO-1) Разфасовка: 20 гр. флакон.

 • МаркаBardahl
 • Количество20мл
 • ВидЛубриканти

  Лепило поли-цианoакрилатно (POLY-CYANO).

 • МаркаBardahl
 • Количество20мл
 • ВидЛубриканти

СВОЙСТВА:

 Почиства цялата инжекционна система. Възстановява дебита на инжекторите. Предотвратява блокирането на инжекторите и помпата. Осигурява плавно ускорение на оборотите и равномерна работа на двигателя при празен ход. Възстановява и поддържа оптималните настройки на двигателя. Намалява потреблението на гориво. За всички 2Т и 4Т двигатели.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Един път годишно. Една опаковка за до 100 литра безоловен бензин. Смесва се с горивото.

НЕ ПОЛЗВАЙТЕ С горива с високо съдържание на етанол като Е85; Е100.

 • МаркаBardahl
 • Количество500л
 • ВидБензин

 

Поправя и надува отново незабавно вашата гума без инструменти и без демонтаж. Съвместим с всякаква камерна или безкамерна гума.

ПРИЛОЖЕНИЕ: автомобили, мотоциклети, ремаркета, каравани, земеделски мотокултиватори, велосипеди и др. 

Начин на употреба:

1. Отстранете по възможност предмета, който е причинил пукането, изпуснете гумата напълно. Поставете гумата така, че клапата да бъде в положение „2” или „10” часа. Разтърсете силно аерозола, а при студено време го загрейте с ръка или с вашата топлина. Поставете свръзката върху клапана.

2. Пулверизирайте във вертикално положение с главата нагоре до пълното изразходване на препарата.

3. Когато гумата се надуе отново, отвийте бързо връзката и изминете около 15 км. без да превишавате 60 км./час.  

 

 

 • МаркаBardahl
 • Количество400мл
 • ВидЛубриканти

  Лепило цианoакрилатно (CYANO-7) Разфасовка: 20 гр. флакон.

 • МаркаBardahl
 • Количество20мл
 • ВидЛубриканти

 

Професионална формула Ултра мощна Без силикон Не оставя следи ХАРАКТЕРИСТИКИ: Спреят може да се използва от всякакво положение (виж картинка: изправен + наобратно) -  Концентрирана, пенеща се и приятно ароматизирана формула. -  Разтваря и премахва и най-упоритите петна (мазни наслагвания, отпечатъци от пръсти, прах и тн...) -  Не оставя следи -  Антистатичен, не позволява повторното отлагане на прах. -  Използва се върху всякакви стъклени и пластмасови поръхности (автомобилни табла), както и върху текстил.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Разтърсете и напръскайте от 20 см разстояние. Оставете да подейства няколко минути и разтъркайте. Препоръчва се от най-големите автомобилни конструктори.

ВНИМАНИЕ: Флакон под налягане! Пазете от пряка слънчева светлина и не излагайте на температури над 50С! Не пробивайте и не изгаряйте флакона, дори и след изразходването му! Не пръскайте срещу открит пламък или горящо тяло! Използвайте и съхранявайте далеч от пламъци, източници на топлина, включени електрически уреди! Не пушете! Пръскайте чрез кратки натискания, без продължителни пръскания! Хубаво проветрете след употреба на препарата! Съхранявайте далеч от пламъци, източници на искри! Съдържа 5% или повече, но не по-малко от 15% алифатични хидрокарбиди, парфюми, д-лимонен. S2- Съхранявайте далеч от достъпа на деца. S23- Не вдишвайте газовете от спрея. S46- В случай на поглъщане на препарата, незабавно се консултирайте с лекар и му покажете опаковката и етикета  

 • МаркаBardahl
 • Количество600мл
 • ВидЛубриканти

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Продуктът осигурява оптимална защита на механичните части. След нанасяне оставя фин маслен антикорозионен филм върху вътрешните механични части на двигателя.

Може да се използва за обработване на всички бордови и извънбордови  двигатели.

 • МаркаBardahl
 • Количество400мл
 • ВидЛубриканти

 

Почистващият не мазен, не течен лубрикантq осигурява оптимално смазване благодарение на силната си проникваща сила и течливост. Тази смазка предпазва от корозия и е повече от 90% биоразградима.

Температурен обхват: -30С до +150С. Особено подходяща за смазване на подвижни механизми, когато масло или грес не могат да се използват (прах, трудно смазване).

Приложение: автомобили, мотоциклети, водни спортове, селскостопански уреди и др.

Разклатете добре преди употреба. Опаковка под налягане. Да се пази от директна слънчева светлина и да не се излага на температури надвишаващи 50С.

Разфасовка: 400 ml спрей.  

 • МаркаBardahl
 • Количество400мл
 • ВидЛубриканти

 

Може да се използва във всякакво положение.

Незабавно действие. Против корозия. Деблокира. Висока деблокираща способност. Концентрирана формула с високо проникващо действие. Премахва шумове и скърцане. Освобождава блокиралите части от ръжда или окисляване.

Начин на употреба: Да се разтърси добре преди употреба. Да се остави да проникне 5 до 10 минути, след това да се деблокира.

Препоръчва се от най-големите производители.

Разфасовка: 400 ml спрей.  

 • МаркаBardahl
 • Количество400мл
 • ВидЛубриканти

Лепило цианoакрилатно (CYANO-H) Разфасовка: 20гр. флакон.

 • МаркаBardahl
 • Количество20мл
 • ВидЛубриканти

  Лесна за употреба при монтиране и закрепване на съединения. Продуктът се втвърдява от топлината на ауспуха образувайки херметическо запечатване против мазнини. Издръжлива на топлина, корозия и вибрация. Уплътнява свръзките, предотвратява окисляването и улеснява следващите демонтажи.

 • МаркаBardahl
 • Количество170мл
 • ВидЛубриканти

  ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Многофункционален почистващ продукт, изработен от синтетични и парафинови (без силикон) масла плюс система от органични инхибитори. Предпазва от ръжда и корозия, изолира и отблъсква влагата. ПРЕДИМСТВА: Благодарение на високата капилярност BRO прониква до сърцевината и на най-корозиралите механизми. Чрез ниското си повърхностно напрежение успешно отблъсква вода и конденз. Създавайки мазен слой върху механизмите улеснява техният демонтаж (болтове, винтове, валове, панти, плъзгачи и др.). Предпазва превантивно от окисление и корозия (BRO е водоустойчив). Намалява износването. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Чрез напръскване или накисване (най-упоритите сглобки). Използва се в много области. Индустрия: сонди, шахти, фланци, скоби, дюбели и др. Автомобили: корпус, ключалки, панти, кабели и др. "Направи си сам " и др.

 • МаркаBardahl
 • Количество500л
 • ВидПочистващи

 

Смазката за плъзгане на кабели е сухa, не e мазна.Не съдържа  силикон. Специално предназначена за изтегляне на кабели през пластмасови или гумени тръби. Предпазва кабелите и електрическите жици от скъсване поради изсушаване, предотвратява заклинването.

 • МаркаBardahl
 • Количество400мл
 • ВидЛубриканти

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

BARDAHL Препарат за почистване на дебитомери е професионален продукт, разработен за почистване и обезмасляване на всички видове дебитомери, електрически контакти, електроника с приложение в автомобили, мотоциклети,оборудване за водни спортове, селскостопански машини, мотокултиватори и др. Възстановява нормалното функциониране на датчика за въздушен поток. Разтваря и премахва мазните отлагания, прах и замърсявания. Отстранява вода и влага. Изпарява бързо без остатъци. Не оставя мазен филм. Елиминира окисляването. Безопасен за платинената нишка в дебитомера. Добра изолираща функция в среди с висока честота и високо напрежение. Безвреден за употреба върху бои, гума и пластмаси. Не е токсичен.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Разкачете дебитомера/Изключете уреда преди да ползвате продукта. Пулверизирайте подлежащата на обработка повърхност. Оставете повърхността накисната за няколко минути и повторете операцията. Изчакайте най-малко 10 мин. преди да свържете.

ВНИМАНИЕ:

Никога не изсушавайте със сгъстен въздух и не докосвайте пластината с пръсти!

 

 • МаркаBardahl
 • Количество400мл
 • ВидЛубриканти

СВОЙСТВА:

Образува защитен слой против корозия по механичните части.

Улеснява разглобяването. Изолира от влага и предпазва от корозия.

Дълготраен ефект.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

1. Разклатете добре флакона преди употреба.

2. Напръскайте върху чисти и сухи части от около 30 см.

3. Повторете операцията след 30 минути.

4. След употреба,за правилното съхранение на продукта, обърнете флакона обратно и пръснете.

Съвместим с всички 2Т и 4Т двигатели.

 • МаркаBardahl
 • Количество400мл
 • ВидЛубриканти

Възстановява първоначалния блясък на покритието. Елиминира микро-драскотините. Дезоксидира повърхността на боята. Осигурява дълготрайна защита. НЕСЪВМЕСТИМА С МАТОВИ БОИ. НАЧИН НА УПОТРЕБА: Почистете и подсушете добре повърхостта, която ще обработвате. Разклатете опаковката. Нанесете продукта върху повърхността за обработване или върху кърпа от микрофибър. Полирайте с кръгови движения до елиминиране на ппрепарата. Работете с чиста кърпа от микрофибър за блестящ резултат. Ако е необходимо повторете действието. Работете на сянка и върху малки повърхности. За постигане на изключителен блясък ползвайте Bardahl Polish Express. Не работете върху топли повърхности. Направете предварителен опит върху незабележима част и наблюдавайте резултата. Съхранявайте при условия непозволяващи замръзване.

 • МаркаBardahl
 • Количество500мл
 • ВидПочистващи

 

Прозрачен, корозоустойчив, неприлепващ продукт, влагоустойчив, намалява шума, предпазва гума, каучук и пластмаса от измръзване през зимата и изсушаване през лятото, може да се използва върху всякакви повърхности

Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба.

Напръскайте като използвате удължителната тръбичка, прикрепена към флакона.  

 • МаркаBardahl
 • Количество600мл
 • ВидЛубриканти

  Предназначение: Почиства и освежава цветовете на тъканите, мокетите и тапицериите. Премахва най-упоритите петна и оставя следа на лек и свеж парфюм. Начин на употреба: - Почистете с прахосмукачка повърхността, която ще третирате. - Разклатете флакона и напръскайте от 20 см. разстояние повърхността, която ще почиствате. - Изтъркайте с четката и подсушете. За много зацапани повърхности повторете процедурата. - Проветрете, за да може тапицерията на вашия автомобил да изсъхне по-бързо.   Флакон от 400 мл.

 • МаркаBardahl
 • Количество400мл
 • ВидПочистващи

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Служи за мигновенно отблъскване на нападенията от гризачи (плъхове,мишки,катерици,белки и др.) над гумирани и пластмасови части (тапицерия, кабели, маркучи, канали и др.) привлечени от топлината на двигателя. Концентрирана формула със силно отблъскващо свойство. Не оцветява. Безопасен за частите на двигателя.Продължителност на действие една седмица. Отблъскващ ефект.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

- Разклатете аерозола.

- При изгасен и студен двигател пулверизирайте върху повърхности, които могат да бъдат увредени.

- При наличие на следи от гризачи повторете процедурата за постигане на по-голяма плътност на нанесеният слой като прилагате всяка седмица.

 • МаркаBardahl
 • Количество400мл
 • ВидЛубриканти

 

Многофункционална керамична паста за сглобяване на детайли, подложени на висока температура. Предпазва от износване и има отлични смазочни свойства. Осигурява трайна, безпроблемна защита за болтове, резбовани щанги, гайки и шарнири срещу блокиране при високи температури (защита до +1000°C) и дефектиране в следствие на корозия.

Не съдържа метални елементи, флуор или сяра. Не е вредна за околната среда.

Начин на употреба: Нанесете върху чиста, суха повърхност като предварително сте почистили с BARDAHL Super Degreaser.

 • МаркаBardahl
 • Количество400мл
 • ВидЛубриканти

 

Пригоден за работа с всякакви метали (в частност неръждаеми,труднообработваеми стомани). Предпазва и удължава живота на инструментите. Вискозност при 40°С: 75 мм/сек. Вискозитетен индекс = 83. Без хлорен разтворител.Образува полу-твърд смазочен филм. Bardahl C5 е охлаждащо-смазочна течност за режещи инструменти, ползвани при пробиване, рязане, перфориране,  фрезоване, струговане, нарязване на вътрешни/външни резби и др. Съдържащите се специални добавки (ЕР), предотвратяват образуването на спойка между режещият инструмент и повърхността на обработвания детайл.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Разклатете добре преди да използвате! Почистете и обезмаслете! Напръскайте повърхността, която ще се обработва с Bardahl C5. Ако е необходимо, повторете процедурата.

ВНИМАНИЕ:  Флакон под налягане! Пазете от пряка слънчева светлина! Не съхранявайте при температури над 50o С!

Разфасовка: 500 ml спрей.  

 • МаркаBardahl
 • Количество500л
 • ВидЛубриканти

 

Галванизиращият препарат се използва на студено върху всякакъв метален носител.

Оставя бляскаво покритие и защитава трайно предмета от ръжда и корозия благодарение на високото съдържание на цинк (90 до 95%).

Много подходящ след заварки и перфориране.

Използва се за грунд преди боядисване. Устойчив от -30°С до +500°С. Начин на употреба: Да се разтръска силно аерозола, да се почистят и обезмаслят отлично повърхностите, да се пулверизира от разстояние около 20 см, да се остави да изсъхне (далеч от прах 15 минути, окончателно съхнене 24 часа).

След употреба да се почисти като се пулверизира обърнат наопаки. Разфасовка: 400 ml спрей.  

 • МаркаBardahl
 • Количество400мл
 • ВидЛубриканти

 

Прилага се върху всички видове метали, при коrто се получава матиране, което дълго време предпазва от корозия и ръжда заради високото съдържание на цинк (90 - 95%). Особено полезно след техническа експлоатация (заваряване, почистване с песъкоструйка или пробиване). Може да се използва като грунд преди боядисване. Начин на употреба: Разклатете добре опаковката, металът който ще се пръска трябва да бъде идеално почистен и обезмаслен, пръска се от разстояние около 20см. Оставя се да изсъхне за 15 мин. на място без прах. Изсъхва напълно за 24 ч. След употреба почистете дюзата като пръснете малко количество с обърнат флакон. Приложение: Автомобили, мотори, морски съдове, метални изделия, брави, панти и др. Опаковка под налягане. Да се пази от директна слънчева светлина и да не се излага на температури надвишаващи 50С. Разфасовка: 400 ml спрей.  

 • МаркаBardahl
 • Количество400мл
 • ВидЛубриканти

  Професионална формула създадена на базата на синтетична грес и графит, позволяваща смазването на спирачни механизми и премахването на скърцане и свирене на спирачките, причинено от механичното триене на феродото върху дисковете. Изключително ефикасен за смазване и защита на лагерите, шайбите, осите и т.н. Използва се във всички области на действие: леки коли, мотори, АТВ, тежко-товарни автомобили и т.н. Препоръчва се от най-големите автомобилни конструктори. Съставен от гъста грес и графит освободен от хлориран разтворител. Благодарение на свойствата си, препаратът: - Издържа на високи температури (200°С) и вибрации. - Премахва вибрациите, шумовете и скърцането от спирачки. Отлично прилепва, не тече, съхне бързо. - Има добра нагревателна трансмисия между елементите. - Неразтворим е във вода и във солни пръски. Да се разклати добре преди употреба ВАЖНО: Да се нанася САМО върху гърба на накладките, контактната площ на накладките и дисковете НЕ се третират с препарата.

 • МаркаBardahl
 • Количество400мл
 • ВидЛубриканти

  Лепило цианoакрилатно, черно (Black Cyano). Разфасовка: 20 гр.

 • МаркаBardahl
 • Количество20мл
 • ВидЛубриканти

 

Препарат против прилепяне за уреди за заваряване, формулиран на водна основа, пръска се чрез патентована система от сгъстен въздух, трябва да се нанесе върху тръбите за заваряване с елементите, които ще се запояват, върху опорната стяга, така че, да се предотврати залепянето на стружки и разпространяващи се части припой.

Не оставя следи, третираните повърхности могат да бъдат боядисани след изсъхване и изпаряване (не съдържа силикон), предпазва третираните части от корозия.

Не съдържа силикон, разтворители, производни халогени, киселини, запалими газове. Начин на употреба: След като разклатите спрея, пръснете единслой от 25 см.

След нанасяне, продуктът образува пяна, която бързо се превръща в тънък слой. Разфасовка: 300 ml. спрей.  

 • МаркаBardahl
 • Количество300мл
 • ВидЛубриканти

 ХАРАКТЕРИСТИКИ :

Препаратът улеснява демонтаж на инжектори (дюзи) и свещи. Благодарение на съдържащите се в него силно концентрирани и активни съставки, продукта прониква в дълбочина, като подпомага освобождаването на части без увреждане или риск от счупване. Разтваря отлагания от ръжда, котлен камък, сажди, нагари.

НАЧИН НА УПОТРЕБА :

1. Разклатете енергично флакона.

2. Премахнете механично замърсяванията доколкото е възможно.

3. Пулверизирайте около елементите за демонтаж. Ако е нужно, ползвайте удължителя от опаковката.

4. Оставете продукта да подейства до пълното му абсорбиране.

5. Демонтирайте частта с правилният инструмент.

6. Ако е необходимо повторете операцията.

ЗАБЕЛЕЖКА: По възможност двигателя да е топъл, а не изстинал.

 • МаркаBardahl
 • Количество400мл
 • ВидЛубриканти

  Сухият прахоотстранител е силен инертен газ без миризма и не оставя следи. Примесите са гарантирано по-малко от 99,9%, за да осигури пълно отстраняване на праха и изсъхването на всеки материал или повърхност с труден достъп (електроника, фотоапарати, компютри и др.). Приложение: Офис оборудване, принтери, скенери, компютри и др. Опаковка под налягане. Да се пази от директна слънчева светлина и да не се излага на температури надвишаващи 50С. Разфасовка: 400 ml спрей.

 • МаркаBardahl
 • Количество400мл
 • ВидЛубриканти

 

Силно активно средство за премахване на стари съединения и депа от въглени при всякакъв тип двигатели (леки автомобили, камиони, мотори, кораби и др.) Предвиден е за бързо почистване, премахва ефикасно боя, лак и индустриални довършителни продукти от дърво, метал GRP, керамика и много други повърхности. За отстраняване на стари уплътнения и нагар. Премахва повечето целулозни, акрилни, алкидни, битумни и винилови бои от дървени, GRP, керамични и много други повърхности.

ЗАБЕЛЕЖКА: Не отстранява полиуретан, епоксидно или керамично емайлово покритие. Начин на употреба: Напръскайте директно повърхността, която ще бъде обработвана. Оставете го да подейства докато се образуват мехури. Отстранете с подходяща шпакла. Повторете процедурата, ако е необходимо. Когато завършите обработката, измийте с топла сапунена вода. Производено в съответствие с ISO 9001.

 • МаркаBardahl
 • Количество400мл
 • ВидЛубриканти

  Галванична боя за антикорозионна защита на металните части. Активен продукт: Чист цинк на 99 ,9%. Свързващ елемент на базата на циклизиран каучук. Пигменти: 82% Цинк и алуминий; Диаметър начастиците: Цинк = 12 микрона; Алуминий = 45 микрона; Използваеми температурни граници: -30°C до + 500°C. Бързо изсъхване: Пълна полимеризация за 24 часа. Значителна покривна способност: > 2 m2 . Може да бъде боядисан след изсъхване ( освен с епокси и полиуретан). Начин на употреба: почистват се повърхностите за защитаване, разклаща се добре. След употреба да се почисти като се пулверизира обърнат наопаки. Разфасовка: 400мл. спрей.

 • МаркаBardahl
 • Количество400мл
 • ВидЛубриканти

 

Разтвор на база повърхностно активни анионни вещества, на хидроалкохолни и терпентинови разтворители, агент отнемащ и инхибитор на корозия. Отстранява бързо всички натрупвания замърсявания, от спирачките, маслата, петната от окисляване без да атакува алуминиевите сплави, нито хромираните джанти. Препарат с голяма ефикасност за почистване и подновяване на всякакъв вид колела и гарнитури, като им придава първоначалния външен вид. Начин на употреба: Разредете в 80% вода (нормално използване) или в 50% вода (интензивно използване). Пулверизирайте върху сухата джанта. Оставете да действа 1-2 минути. Търкайте с парцал или навлажнена гъба. Изплакнете с чиста вода. Повторете операцията, ако е необходимо, за да почистите трудно достъпни зони или много напластени повърхности с помощта на четка.  

 • МаркаBardahl
 • Количество
 • ВидЛубриканти

 

Спрей + микрофибърна кърпа.

Бляскав ефект. Антистатичен. Мирис ванилия. За външна и вътрешна употреба.

Възстановява, почиства, освежава цветовете, лъска пластмасите, изкуствените кожи, таблото, седалки, гарнитури на вратите, винилни покриви. Антистатичен.

Начин на употреба: Пулверизирайте тънък слой върху повърхността, която трябва да се обработи. Изтрийте и лъснете с микрофибърната кърпа Бардал. Не използвайте върху плексиглас. Може да се използва на каросерията.

Микрофибърната кърпа Бардал може да се пере в пералня машина.  

 • МаркаBardahl
 • Количество400мл
 • ВидПочистващи

  Лепило цианoакрилатно (CYANO-2500) Разфасовка: 20 гр. флакон.

 • МаркаBardahl
 • Количество20мл
 • ВидЛубриканти

  Препарат за уплътняване на тръби и маркучи. Разфасовка: 75 гр. флакон. *** тези продукти се предлагат с по-ниска ТО

 • МаркаBardahl
 • Количество75мл
 • ВидЛубриканти

  Препарат за уплътняване на фини резби Е400. Разфасовка: 50 гр. флакон. *** тези продукти се предлагат с по-ниска ТО

 • МаркаBardahl
 • Количествол
 • ВидЛубриканти

 

Монтажна паста на базата на прах от микронизирана мед с приложение в индустрията, тежкотоварни камиони и обществени ремонтни работи.

Смазка (грес) за бавни движения при високи температури и много силни натоварвания (камено-трошачки, оси на строителни машини и тежка товаро-подемна техника).

Много висока температура на използване : +1100°C при защита против триене; от – 20°C до + 300°C за смазване на бавни движения; изцяло неразтворим във вода; добър електрически проводник (позволява подобрение на връзките и предотвратява появата на окисление).

Предотвратява триенето, заклинването дължащо се на ръжда или крайно висока температура на болтове, резбовани елементи, спирателни кранове, лагери и т.н.

За монтаж при ремонт на ауспуси, на части от спирачни системи (освен на спирачно феродо, спирачен диск) и на съединител.   

 • МаркаBardahl
 • Количество400мл
 • ВидЛубриканти

  Препарат за уплътняване на равни повърхности с висока гъвкавост Е18. Равна херметичност, висок вискозитет, добра устойчивост на температури. Разфасовка: 25 гр. флакон

 • МаркаBardahl
 • Количество25мл
 • ВидЛубриканти

 Комплект за почистване на спортен въздушен филтър за автомобили и мотоциклети.

Филтърът се измива с почистващия препарат. Изчаква се да изсъхне.

След това се напръсква целият с лубриканта и се оставя 15 минути преди да се монтира обратно.

 • МаркаBardahl
 • Количество550мл
 • ВидЛубриканти

 

Смазка (грес) за много висока температура против триене на базата на микронизиран алуминий.

Продукт, който позволява лесен демонтаж на сглобки, подложени на високи температури: съединения за пара, скоби на спирачки, поправки на ауспуси и т.н...

Позволява лесен демонтаж на сглобки, използвани при агресивни условия, сглобки от химическата индустрия.

Осигурява отлично смазване на нагорещени елементи: вериги с конвейeр на фурни, панти на врата за фурна, леярски клещи, материали за леене.

Има много широк температурен диапазон при използването си. 

 • МаркаBardahl
 • Количество400мл
 • ВидЛубриканти

  ПРОНИКВАЩА СМАЗКА С ДЕЙСТВИЕ ЧРЕЗ ИЗСТУДЯВАНЕ - CRYO REDOX Действието й за деблокиране и премахване на скърцането е подсилено с криогеннен шок при -50С. Начин на употреба: Напръскайте с продукта мъжката скърцаща част за минимум 10 секунди. Препаратът предизвиква бързо и интензивно охлаждане (-50С) позволяващо свиването на мъжката част. Ако е необходимо, повторете операцията.

 • МаркаBardahl
 • Количествол
 • ВидЛубриканти

  ПРОНИКВАЩА СМАЗКА С ДЕЙСТВИЕ ЧРЕЗ ИЗСТУДЯВАНЕ - CRYO REDOX Действието й за деблокиране и премахване на скърцането е подсилено с криогеннен шок при -50С. Начин на употреба: Напръскайте с продукта мъжката скърцаща част за минимум 10 секунди. Препаратът предизвиква бързо и интензивно охлаждане (-50С) позволяващо свиването на мъжката част. Ако е необходимо, повторете операцията.

 • МаркаBardahl
 • Количество350мл
 • ВидЛубриканти

  Препарат за фиксиране на резба FF12 средна устойчивост. Разфасовка: 50 гр. флакон. *** тези продукти се предлагат с по-ниска ТО

 • МаркаBardahl
 • Количествол
 • ВидЛубриканти

  Разтвор на база повърхностно активни анионни вещества, на алкохолни разтворители и полимери. (биоразпадаемост >90%). Използва се за почистване на вътрешни пластмаси, тъкани, мокети, плафониери. Не е подходящо за прозорци. Почиства и освежава тъкани, килими и мокети, като им придава първоначалния външен вид. Третира фибрите, абсорбира замърсявания и освежава цветовете. Антистатични и против ново отлагане на прах. Съдържащият се в препарата полимер намалява значително тенденцията към повторно замърсяване. Този ефект се подобрява още повече след няколко почиствания. Начин на употреба: Разредете в 80% вода (нормално използване) или в 50% вода (интензивно използване). Изчеткайте предварително повърхностите, които ще се третират. Пулверизирайте препарата със струя от около 35 см от повърхността, която ще се почиства. Търкайте енергично с четка, оставете да действа до пълно изсъхване. Аспирирайте или изчеткайте. Разфасовка: 5 литра кутия.

 • МаркаBardahl
 • Количествол
 • ВидПочистващи

  Епоксидно двукомпонентно лепило (Poly-Poxy).

 • МаркаBardahl
 • Количество50мл
 • ВидЛубриканти

  Препарата за фиксиране на лагери FR32. Разфасовка: 50 гр. флакон. *** тези продукти се предлагат с по-ниска ТО

 • МаркаBardahl
 • Количествол
 • ВидЛубриканти

  Препарат за уплътняване на уплътнения и фланци. Разфасовка: 50 гр. флакон. *** тези продукти се предлагат с по-ниска ТО

 • МаркаBardahl
 • Количествол
 • ВидЛубриканти

Дозатор, без загуба на продукта. С точно приложение, не капе и не се разлива. Цвят : Жълт. 35 гр.

 • МаркаBardahl
 • Количествол
 • ВидЛубриканти

  Дозатор, без загуба на продукта. Много силноустойчив. С точно приложение, не капе и не се разлива. Цвят: Зелен. 35 гр.

 • МаркаBardahl
 • Количествол
 • ВидЛубриканти

Дозатор, без загуба на продукта. С точно приложение, не капе и не се разлива. Цвят : Син. 35гр.  

 • МаркаBardahl
 • Количествол
 • ВидЛубриканти

  Дозатор, без загуба на продукта. С точно приложение, не капе и не се разлива. Цвят : Червен. 35 гр.

 • МаркаBardahl
 • Количествол
 • ВидЛубриканти

 

Концентриран шампоан. Самолъскащ. Мие и подновява каросериите на автомобилите (SHAMPOING LUSTRANT).

Начин на употреба: Разредете 5 до 10%. Измийте вашата колата, за предпочитане на сянка, с топла вода и я изплакнете със студена вода.

За да избегнете бели следи, оставени от варовика на водата, използвайте нашата ръкавица за миене от микрофибър.  

 • МаркаBardahl
 • Количество
 • ВидПочистващи

 

Концентриран шампоан. Самолъскащ. Мие и подновява каросериите на автомобилите (SHAMPOING LUSTRANT).

Начин на употреба: Разредете 5 до 10%. Измийте вашата колата, за предпочитане на сянка, с топла вода и я изплакнете със студена вода.

За да избегнете бели следи, оставени от варовика на водата, използвайте нашата ръкавица за миене от микрофибър.  

 • МаркаBardahl
 • Количество
 • ВидПочистващи

  Двукомпонентна епоксидна паста за лепене, фиксиране и ремонт на всякакви машинни части. Пръчката за ремонт на метал позволява да се извършат бързи и професионални ремонти: - на машинни части. - на тръби и резервоари. - на помпи. Разфасовка: стик. *** тези продукти се предлагат с по-ниска ТО

 • МаркаBardahl
 • Количество50мл
 • ВидЛубриканти

  Препарат за фиксиране на резба FF40 - силен. Разфасовка: 50 гр. флакон.

 • МаркаBardahl
 • Количествол
 • ВидЛубриканти

 

Повърхностно активни анионни вещества в разтвор, парфюм.

Почистващ препарат и за борба против статичния филм за превозни средства за туризъм и тежки такива.

Много ефикасен за платки на каросерии от алуминий, стъкло, блокове на двигатели, килими, мокети при каквато и да е температура.

Начин на употреба: Пулверизиране при дозировка от 3 до 10% в зависимост от степента на замърсяване. Да се почиства при високо налягане (мин. 100 бара), с топла или студена вода. Изчеткайте и изплакнете със студена или топла вода. За отделението на двигателя, разтворете препарата с 50 други приложения при 2%.  

 • МаркаBardahl
 • Количество
 • ВидПочистващи

 

ХАРАКТЕРИСТИКА:

- Почистващ препарат на водна основа създаден за почистването на мазни отлагания (греси и масла) върху цимент, бетон, плочки и др.

- Силно агресивен против замърсяванията.

- Повече от  90% биоразградим . Има характерна за алкални продукти (pH 13) миризма.

- Съобразен с директивите на Министерството на здравеопазването относно почистване във хранителната индустрия.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: При силно замърсени повърхности напръскайте с концентриран DIR pH13 и оставете да подейства около 15 минути.

ДОЗИРАНЕ:

- Ръчно почистване - използва се разтворен от 2% до 5 % .

- Машинно почистване - може да се използа в авто-мивки и  уреди работещи под високо налягане 1% до 3%.

- Много ефикасен за почистване на металорежещи машини, вериги на фурни, печатащи машини и др.  

 • МаркаBardahl
 • Количество
 • ВидПочистващи

  Синергична смес от разтворители и емулсиониращи вещества. Позволява да се отстранят всички замърсявания (смазка, масла, горива). Не остава ореоли. Не е агресивен към пластмаси и каучук. Почиства и обезмаслява всякакъв вид механически части, двигатели или големи съоръжения. Начин на употреба: Използва се чист или в разтворен 20% в уайтспирт. Пулверизирайте с кратки натискания на 20 см от повърхността, която трябва да се почисти. Оставете да действа няколко минути. Изтъркайте с парцал, напоен с препарата или с четка с твърди косми върху замърсените повърхности. Изплакнете с чиста вода за предпочитане под налягане. Избършете със сух парцал. Разфасовка: 5 литра кутия.

 • МаркаBardahl
 • Количествол
 • ВидПочистващи

  Активен препарат: въглеводороден разтворител, аромат. Не съдържа ароматни въглеводороди и хлорни вещества. Поддръжка и подновяване на купето на леките коли (табло, пластмасови, каучукови гарнитури). Почиства и придава блясък. Освежава цветовете. Оставя антистатичен, против прах и хидрофобен филм. Изсъхва без да оставя следи. Приятен мирис. Бляскав вид. Съдържа силикон. Начин на употреба: Пулверизирайте препарата върху мек парцал без власинки (например микрофибърна кожа). Да се избърше повърхността. Разфасовка: 5 литра кутия.

 • МаркаBardahl
 • Количествол
 • ВидПочистващи

  Активен препарат: въглеводороден разтворител, аромат. Не съдържа ароматни въглеводороди и хлорни вещества. Свойства: Поддръжка и подновяване на купето на леките коли (табло, пластмасови, каучукови гарнитури). Почиства и придава блясък. Освежава цветовете. Оставя антистатичен, против прах и хидрофобен филм. Изсъхва без да оставя следи. Приятен мирис. Бляскав вид. Съвместим със всички видове бои. Начин на употреба: Пулверизирайте препарата върху мек парцал без власинки (например микрофибърна кожа). Да се избърше повърхността. Разфасовка: 5 литра кутия.

 • МаркаBardahl
 • Количествол
 • ВидПочистващи

 

Детекторът за течове е продукт, позволяващ нeазабавното откриване и локализиране на течове във вашите системи от сгъстен въздух и газопроводи. Съдържа анти-корозионни агенти за предотвратяване на окисляването на контролираните части. Не е разрушителен, не дразни кожата. Не предизвиква опасни реакции при откриване на течове от пропан, бутан, ацетилен, природен газ, светилен газ, сгъстен въздух, пропан-бутан, кислород.

Начин на употреба: Напръсква се детектора върху подозрителните части. Образуването на пяна оказва присъствието на евентуален теч. Разфасовка: 300 ml спрей.  

 • МаркаBardahl
 • Количество300мл
 • ВидКлиматик

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Специално разработен продукт за почистване на климатична система. Премахва натрупани прах,бактерии,гъбички и мухъл. Образува траен защитен слой срещу разпространението им. Премахва лошите миризми. Неговото почистващо и дезодориращо действие осигурява чист и свеж въздух. Защитава изпарителя и отоплителния радиатор от корозия.Гарантирана ефективност 1 година или пробег 15000 км. Констатирано унищожаване - 99,90% на микроби като бактерии: Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Еnterococcus hirae, Legionella pneumophilia и гъбички: Candida albicans, Aspergillus niger.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

1. Свалете капака и отстранете филтър купе. 2. Отворете напълно стъклата на купето. 3. Отворете аераторите. 4. Изключете климатика. 5. Студено на максимално положение. 6. Вентилация на средно положение. 7. Стартирайте двигателя. 8. Пулверизирайте 1 минута. 9. Прекъснете контакта и оставете да действа 5 минути. 10. Запалете отново двигателя и изпразнете аерозола. 11. За по-добър резултат, подменете филтър купе.

 • МаркаBardahl
 • Количество125мл
 • ВидКлиматик

 

Оптимално смазване. Увеличена защита. Намалява износването. Синтетично масло, което може да се смесва с всеки охладителен газ HFC-HFCF. - Максимална защита срещу износване и блокиране на компресора. Устойчиво на корозия, влага и окисляване. Намалява нивото на шума. Функционира от -30°С до +170°С. Съвместимо с всички съставки на автомобилните климатици. Превишава спецификациите, изисквани от производителите на компресори. Осигурява чистота на изпарителя, не съдържа восък или смола. Важно: Да се затваря капачката веднага след употреба. Да се съхранява на сухо място. Да са пази от слънчевите лъчи, да не се излага на температура над 60°С. да се избягват големи температурни промени. Препоръчва се от най-големите производители. Разфасовка: 500 ml бутилка.  

 • МаркаBardahl
 • Количество500л
 • ВидКлиматик

  Оптималната ефективност на серйино оборудваните климатични системи в повечето модерни автомобили изисква презареждане на охладител при появата на малки трайни течове, наречени микро-течове. Благодарение на качествата си, препаратът за спиране на течове спира окончателно микро-течовете и предотвратява смяната на скъпи резервни части. Перфектно подхожда за всякакъв вид автомобили втора употреба. Запушва течовете в металните и каучукови части благодарение на активната си съставка, която чрез наличието на влага и кислород, се сгъстява и втвърдява. Възстановява каучуковите съединения (тръби и уплътнения). Съдържа обезвлажняващ агент, позволяващ премахването на влагата от системата. Предотвратява допълненията от охладител и преразхода на гориво. Не променя химичния състав на маслата, охладителите и не променя различните съставки на климатичната система (филтрираща бутилка, компресори, системата за намаляване налягането на газовете). Съвместим с всички видове климатични системи освен херметичните системи и със всички видове газ R12/R22/R134a). Съветваме ви да смените филтриращата бутилка при всяко третиране. Адаптор. Референция 4431 за R12 и R22. Продължителност на третирането: 45 мин. Премахва влагата. Регенерира каучука. Препоръчва се от най-големите автомобилни конструктори.  

 • МаркаBardahl
 • Количествол
 • ВидКлиматик

PowermaXX Guard Fill Petrol 1:1000 75 ml 33023 Свойства: Добавката поддържа всмукателните клапани, инжекторите и горивната камера чисти, не позволява натрупване на нагар и въглеродни отлагания. Намалява триенето в двигателя и защитава всички метални части от корозия. В следствие на това редуцира разхода на гориво с до 3% и изхвърлените вредни емисии от изгорелите газове с до 35%. Премахва водата и влагата от цялата горивна система.
Начин на употреба: Добавя се към резервоара при всяко зареждане с гориво. Консумация: 75 ml са достатъчни за 75 литра гориво. Време на действие: Действа по време на експлоатацията.

 • ВидБензин
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество75мл

PowermaXX Scooter Fuel System Clean and Care 2-Stroke 75 ml 33075  
Свойства: Почиства цялата горивна система и позволява перфектно изгаряне на горивото. Абсорбира водните капки и осигурява чисто и мощно изгаряне. Препоръчва се за всички двутактови двигатели. Осигурява добра производителност, понижен разход на гориво, понижава отработените газове. Приложение: За профилактика добавяйте в резервоара на всеки 3-4 месеца преди зареждане. Добавя се в резервоара за гориво. Консумация: 75 ml за до 20 л. гориво. Време за действие: Действа по време на експлоатация.

 • ВидБензин
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество75мл

PowermaXX Scooter Fuel System Clean and Care 4-Stroke 75 ml 33076  
Свойства: Почиства цялата горивна система и позволява перфектно изгаряне на горивото. Абсорбира водните капки и осигурява чисто и мощно изгаряне. Препоръчва се за всички видове четиритактови двигатели. Осигурява добра производителност, понижен разход на гориво, понижава отработените газове. Приложение: За профилактика добавяйте в резервоара на всеки 3-4 месеца преди зареждане. Добавя се в резервоара за гориво. Консумация: 75 ml за до 20 л. гориво. Време за действие: Действа по време на експлоатация.

 • ВидБензин
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество75мл

PowermaXX Fuel System Cleaner 2-Stroke 75 ml 33057  
Свойства: Почиства цялата горивна система и позволява перфектно изгаряне на горивото. Абсорбира водните капки и осигурява чисто и мощно изгаряне. Препоръчва се за всички видове двутактови двигатели. Осигурява добра производителност, понижен разход на гориво, понижава отработените газове. Приложение: За профилактика добавяйте в резервоара на всеки 3-4 месеца преди зареждане. Добавя се в резервоара за гориво. Консумация: 75 ml за до 20 л. гориво. Време на действие: Действа по време на експлоатация.

 • ВидБензин
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество75мл

PowermaXX Bike Line Fuel Stabilizer 75 ml 33327 Запазва качеството на горивото като след третиране с този продукт осигурява нормално стартиране на двигателя след дълги периоди, през които не е ползван.
Свойства: Складираното гориво, без добавка влошава качеството си за 60 дни. Причината за това са изпаряването на най-леките фракции от горивото и образуването на замърсявания, вследствие на което се влошава работата на двигателя, проблеми при стартирането и намаляване на живота на двигателя. Fuel Stabilizer запазва горивото свежо до 1 година. Абсорбира влагата, почиства дюзите и карбуратора, инжекциона и цялата горивна система, възстановява мощността. Иновативен продукт, с който след третиране на горивото предварително, се осигурява нормално стартиране, след дълги периоди, през които не е ползван двигателя. Добавката запазва качествата на бензиновото гориво, предотвратява стареенето му и стабилизира октановото число, предпазва цялата горивна система от корозия и замърсявания. Приложение: Добавя се към горивото, преди "зазимяване" на превозното средство. Консумация: 75 ml са достатъчни за до 20 л. бензин. Време за действие: Действа по време на експлоатация.

 • ВидБензин
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество75мл

PowermaXX Fuel System Cleaner 300 ml 33028  
Свойства: Почиства цялата горивна система и позволява перфектно разпръскване на горивото. Абсорбира водните капки и осигурява чисто и пълно изгаряне. Препоръчва се за всички видове бензинови двигатели: инжекционни, турбо и с или без катализатор. Осигурява добра производителност, понижава разхода на гориво, редуцира вредните емисии в отработените газове. Приложение: За профилактика добавяйте в резервоара на всеки 3 - 4 месеца преди зареждане. При проблемни случаи добавете една опаковка /300 мл./ към 15 литра гориво и карайте на извънградски условия, 50-60 км. С нормална скорост. Начин на употреба: Добавя се в резервоара за гориво. Консумация - 300 ml за до 80 л. бензин. За по-големи резервоари да се добави 1% от вместимостта на резервоара. Време на действие: Действа по време на експлоатация.

 • ВидБензин
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество300мл

PowermaXX Fuel System Cleaner 4-Stroke 200 ml 33027  
Свойства: Почиства цялата горивна система и позволява перфектно изгаряне на горивото. Абсорбира водните капки и осигурява чисто и мощно изгаряне. Препоръчва се за всички видове четиритактови двигатели. Осигурява добра производителност, понижен разход на гориво, понижава отработените газове. Приложение: За профилактика добавяйте в резервоара на всеки 3-4 месеца преди зареждане. Добавя се в резервоара за гориво. Консумация: 200 ml за до 60 л. гориво. Време за действие: Действа по време на експлоатация. Отстъпката от онлайн магазина не може да се комбинира с други отстъпки, промоции или намаление на цените.

 • ВидБензин
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество200мл

PowermaXX Fuel System Water Remover 300 ml. 33068
Свойства: Ефективно премахва кондензираната вода и влага от цялата горивна система. Предпазва от ръжда и корозия и увеличава живота на двигателя и горивната система. Осигурява чисто горене. Подобрява работата на двигателя и оптимизира студения старт, намалява вредните емисии на изгорелите газове. Предотвратява образуването на кристализиране на водата и образуване на лед. Начин на употреба: Да се слага в резервоара преди зареждане с гориво на всеки 3 - 4 месеца. Консумация: 300 ml за 80 л. бензин. Време за действие: Действа по време на експлоатация.

 • Количество300мл
 • ВидБензин
 • МаркаPOWERMAXX

PowermaXX Octane Booster 300 ml 33206
Свойства: Повишава октановото число на бензина с до 5 пункта в зависимост от качеството на горивото. Особено се препоръчва за бензинови горива с ниско качество. Премахва шумовете от двигателя (т.н. "чукане на двигателя") и предотвратява механични повреди. Редуцира разхода на гориво и вредни емисии. Подходящ за всички бензинови двигатели. Подобрява качеството на бензина. Приложение: Добавете в резервоара на всяко зареждане. Да не се добавя към високо октанов бензин! Консумация: 300 ml за 80 л. бензин. За по-големи резервоари да се добави 1% от вместимостта на резервоара Време на действие: Действа по време на експлоатация.

 • ВидБензин
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество300мл

PowermaXX Fuel Applicator Spray 500 ml 33139
Свойства: Почиства цялата всмукателна система на бензиновите двигатели. Добавката се преобразува в пара/спрей и преминава през цялата всмукателна система почиствайки всмукателните пътища, горивната камера и входящите и изходящите клапани. Подобрява работата на мотора и турбината, оптимизира разхода на гориво, намалява вредните емисии. Начин на употреба: Преди употреба разклатете добре. При работещ и топъл мотор се впръсква във всмукателната система. По време на впръскването моторът трябва да работи на 2000 - 2500 оборота в минута. Консумация: В зависимост от степента на замърсяване. Време на действие: Действа по време на почистването.

 • ВидБензин
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество500мл

PowermaXX Valves and Injection System Cleaner 300 ml. 33078
Свойства: Почиства наслоените замърсявания и нагар от всмукателните клапани, горивната камера и инжекторите. Предотвратява грубата работа на двигателя, загубата на мощност и проблемите със студения старт. Оптимизира разхода на гориво и вредните емисии, изхвърлени в атмосферата. Приложение: Добавяйте в резервоара на всеки 3-4 месеца преди зареждане. Консумация: 300 ml за до 80 л. бензин За по големи резервоари да се добави 1% от вместимостта на резервоара. Време на действие: Действа по време на експлоатация.

 • ВидБензин
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество300мл

Добавка за повишаване на октановото число /Премиум/ - Octane Premium 300ml.
Свойства: С TUV-сертифицирания Octane Premium, базиран на най-новата технология за добавки, октановото число (RON) на горивото е увеличен с до 6 пункта. Особено препоръчителна за бензинови горива с ниско качество. Премахва шумовете от двигателя (т.н. „чукане на двигателя“) и предотвратява механични повреди. Редуцира разхода на гориво и вредни емисии. Редовната употреба поддържа горивната система чиста (Keep-Clean-Effect). Подходяща за всички бензинови двигатели. Прилoжение: Добавете в резервоара на всяко зареждане. Да не се добавя към високо октанов бензин. Консумация: 300 мл. са достатъчни за до 60-80 литра гориво. Дозиране: 1:200 Време за действие: Действа по време на експлоатация.

 • ВидБензин
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество300мл

Добавка за почистване на бензинови двигатели
Свойства: Продукт разработен за целогодишно почистване на бензинови двигатели. Премахва замърсяванията от нагари, въглерод и др. Поддържа клапаните, инжекторите и горивната камера чисти. Не позволява натрупването на въглеродни (карбонни) отлагания. Редуцира триенето в двигателя и защитава всички метални части от корозия. Премахва влагата и кондензиралата вода от горивната система. В следствие на това редуцира разхода на гориво с до 3% и изхвърлените вредни емисии от изгорелите газове с до 35%. Начин на употреба: Добавя се към резервоара при всяко зареждане с гориво. Дозиране: 1:1000

 • ВидБензин
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество250мл

PowermaXX Oxicat - Oxygen Sensor and Catalytic Converter Cleaner 300 ml 33230 Почиства цялата изпускателна система, премахва замърсявания от смоли, въглеродни депозити и др.
Свойства: Бързо, ефективно и превантивно почиства цялата изпускателна система (ламбда сонда, сензор за кислород, катализатор, турбо, EGR клапан). Разтваря замърсяванията от смоли, въглеродни депозити и нагари и други лепкави замърсявания в изпускателната система, които не изгарят изцяло по време на горенето и остават в изпускателната система. Чрез уникалната си проникваща система OXICAT достига до нагарите и замърсяванията и може да ги отстрани по време на нормално шофиране. Подходящ за всички видове превозни средства с катализатори (бензинови, дизелови и хибридни автомобили), особено препоръчително за автомобили, които се използват за кратки пътувания и региони с лошо качество на горивото. Осигурява  оптимизиран разход на гориво и намалени CO² емисии и предотвратява грешките на бордовия компютър причинени от замърсяванията. Почиства и гарантира правилната работа на цялата система за отработване на газовете. Приложение: Добавяйте в резервоара на всеки 3 - 4 месеца преди зареждане. Консумация: 300 ml за 80 л. гориво. Време за действие: Действа по време на експлоатация.

 • ВидБензин
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество300мл

PowermaXX Petrol System Cleaner LPG 375 ml. 33346 Този продукт е идеален за атомобили с гориво бензин/газ. Запазва качеството на бензина в резервоара, а специалните масла предпазват клапаните от износване.
Свойства: Високо ефективен продукт специално разработен за двигатели пригодени да работят на LPG или природен газ под налягане - CNG. Отстранява дори най-малките замърсявания и насмолявания в цялата горивна система. Специалните масла съдържащи се в продукта гарантират надежна защита на клапаните от износване и корозия. Запазва качеството на бензиновото гориво когато дълго време се застоява в резервоара. Приложение: Добавяйте редовно към резервоара на бензиновото гориво. Консумация: 375 ml за до 80 л. бензин. Време на действие: Действа по време на експлоатация.

 • ВидБензин
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество375мл

PowermaXX Diesel Conditioner&Anti-Gel 1:1000 50 ml 51092 Продуктът гарантира сигурност при зимни температури до - 33° C, осигурява по-добър студен старт и фаза на затопляне.
Свойства: Високо ефективен продукт за защита и подобряване течливостта на дизеловите системи чрез предотвратяване на образуването на парафинови кристали, които блокират проходимостта на горивните филтри и горивопроводи. Подходяща е за всички видове дизелово гориво и моторни системи като Common-Rail или директно впръскване. Продуктът гарантира сигурност при зимни температури до -33°C (в зависимост от качеството на горивото). Предотвратява сгъстяването на дизеловото гориво при екстремни студове, повишава експлоатационната сигурност през зимата, почиства цялата горивна ситема от замърсявания, предотвратява запушването на горивния филтър и горивопроводите, осигурява по-добър студен старт и фаза на затопляне и оптимално смазване на всички подвижни части на дизеловата система. Начин на употреба: Продуктът се добавя към дизеловата система при температури над 0°C преди зареждане с гориво и преди горивото да е започнало да се сгъстява. Консумация: 100 ml за 100 л. гориво.

 • ВидДизел
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество100мл

PowermaXX Diesel Anti Smoke 150 ml 33184  
Свойства: Значително намалява дима при изходните газове и редуцира неприятните "тракащи" шумове от стационарни и автомобилни дизелови двигатели. Увеличава цетановото число. Продуктът осигурява перфектно смазване на всички движещи се части в дизеловата система и осигурява чисто изгаряне без пушене. Спира образуването на сажди. Предпазва цялата система от корозия. Подходящ за всички дизелови двигатели. Препоръчва се за двигатели с турбо, с катализатор или с DPF, FAP. Начин на употреба: Добавя се в резервоара преди зареждане. Консумация: 150 ml за 50 л. гориво.

 • ВидДизел
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество150мл

PowermaXX Diesel Conditioner&Anti-Gel 1:1000 250 ml 51095 Продуктът гарантира сигурност при зимни температури до - 33° C, осигурява по-добър студен старт и фаза на затопляне.
Свойства: Високо ефективен продукт за защита и подобряване течливостта на дизеловите системи чрез предотвратяване на образуването на парафинови кристали, които блокират проходимостта на горивните филтри и горивопроводи. Подходяща е за всички видове дизелово гориво и моторни системи като Common-Rail или директно впръскване. Продуктът гарантира сигурност при зимни температури до -33°C (в зависимост от качеството на горивото). Предотвратява сгъстяването на дизеловото гориво при екстремни студове, повишава експлоатационната сигурност през зимата, почиства цялата горивна система от замърсявания, предотвратява запушването на горивния филтър и горивопроводите, осигурява по-добър студен старт и фаза на затопляне и оптимално смазване на всички подвижни части на дизеловата система. Начин на употреба: Продуктът се добавя към дизеловата система при температури над 0°C преди зареждане с гориво и преди горивото да е започнало да се сгъстява. Консумация: 100 ml за 100 л. гориво.

 • ВидДизел
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество250мл

PowermaXX Diesel Applicator Spray 400 ml. 33149
Свойства: Почиства цялата всмукателна система на дизеловите двигатели. Добавката се преобразува в пара и преминава през цялата всмукателна система, почиствайки входящите пътища, интеркулера, EGR (Exhaust Gas Recirculation) клапаните, горивната камера и входящите и изходящите клапани. Подобрява работата на мотора и турбината, оптимизира разхода на гориво, намалява вредните емисии. Начин на употреба: Преди употреба разклатете добре. При работещ и топъл мотор се впръсква във всмукателната система на дизеловите превозни средства. По време на впръскването моторът трябва да работи на 2000 - 2500 оборота в минута. Консумация: Зависи от степента на замърсяване.

 • ВидДизел
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество400мл

PowermaXX Cetane Booster 300ml. 33216
Свойства: Повишава цетановото число на дизеловото гориво с до 5 пункта в зависимост от качеството на горивото. Препоръчително е да се добавя към дизеловото гориво с ниско качество. Помага за по-ефективно изгаряне на горивото, намалява разхода, премахва саждите и отстранява дразнещите шумове, редуцира изхвърлените в атмосферата емисии на CO2. Приложение: Добавете в резервоара при всяко зареждане. Консумация: 300 ml за 80 л. гориво. За по-големи резервоари да се добави 1% от вместимостта на резервоара. Време на действие: Действа по време на експлоатация.

 • ВидДизел
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество300мл

Добавка за унищожаване на бактериите в резервоара
Свойства: Добавката е предназначена за унищожаване на бактерии, гъбички и мухъла, които се сформират в дизеловите резервоари. Употребява се и за стерилизиране на замърсени резервоари. Бактериите и гъбичните образувания влияят на горивната система на автомобилите използващи дизелово гориво и биогорива. Дизелът е органично гориво, така че то осигурява идеална среда за микроскопични гъбички, дрожди и бактерии, за да се развиват. "Заразата" може да дойде с въздуха или влагата или по време на зареждане на автомобила с гориво. Дори и капчица вода в горивото, може да бъде идеалното място за развитието на микробите и при работа на двигателя, вследствие на повишаване на температурата в резервоара от отработеното гориво се зараждат и развиват бактериите и микроорганизмите. Една клетка с тегло само една милионна част от грам може да расте до биомаса от 10 гр за 12 часа. Добавката предотвратява растежа и убива натрупалите се до момента бактерии и гъбички, осигурява пълно изгаряне на горивото. Добавката е предназначена за всички дизелови резервоари и контейнери за съхранение на дизелово гориво. Дозиране: 1:1000.

 • ВидДизел
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество300мл

PowermaXX Diesel System Cleaner 300 ml. 33038 Добавката трайно отстранява замърсяванията в цялата горивна система от резервоара до горивните камери.
Свойства: Трайно отстранява замърсяванията в цялата горивна система от резервоара до горивните камери. Почиства дюзите и впръскващата помпа от отлагания от сажди и окислявания, смоли и други замърсители, оптимизира разхода, почиства горивната камера от отлагания и сажди. Предпазва горивото от окисляване. Подобрява разпръскването на гориво. Подходящ за всички видове дизелови двигатели с катализатор, DPF, турбо и други. Приложение: За профилактика добавете на 60 до 80 литра гориво веднъж на 5000 - 6000 км. При тежки замърсявания, добавете целия флакон на 15 литра дизелово гориво и карайте 30 мин. с нормална скорост извън града. Консумация: 300 ml за 80 л. гориво. За по големи резервоари да се добави 1% от вместимостта на резервоар. Време на действие: Действа по време на експлоатация.

 • ВидДизел
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество300мл

PowermaXX DPF Power Clean 375ml. 33450 Най-икономичният начин за регенериране на DPF филтър без демонтаж.
Свойства: Помага на дизеловата система с DPF филтър за твърди частици да се регенерира. Това е най-икономичният начин за почистване и защита на филтъра за твърди частици. Разтваря се във всички дизелови горива. Намалява температурата на изгаряне на саждите и микрочастиците насъбрани във филтъра по време на движение, без демонтаж. Приложение: Добавете към пълен резервоар на всеки 5000 км (или 3 месеца, ако се шофира предимно в града). Консумация: 375 ml за 80 л. гориво. Време на действие: Действа по време на експлоатация.

 • ВидДизел
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество375мл

PowermaXX Common Rail Diesel System Cleaner 375ml. 33098 Отстранява изцяло и дълготрайно дори и най-малките замърсявания от цялата горивна система.
Свойства: Специално разработен продукт за (Common - Rail) комън рейл и помпа-дюза дизелови системи. Подходяща е за двигатели с филтър за твърди частици - DPF (Diesel Particulate Filters), турбо и катализатори. Отстранява изцяло и дълготрайно дори и най-малките замърсявания от цялата горивна система. Осигурява оптимално разпръскване и ефективност на дизеловото гориво. Гарантира високо и сигурно смазване в цялата система особено на помпата за високо налягане. Абсорбира водата в резервоара и влагата и осигурява тяхното безопасно изгаряне. Приложение: Добавя се към резервоара с гориво. 300 мл са достатъчни за до 80 литра гориво. Консумация: 375 ml за до 80 л. гориво За по големи резервоари да се добави 1% от вместимостта на резервоара. Време на действие: Действа по време на експлоатация.

 • ВидДизел
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество375мл

Концентрирана добавка за почистване на дизелови двигатели  
Свойства: Diesel System Super Clean е със супер силна почистваща формула за по-ефективно и трайно почистване. Оптимизирана за използване в автомобили с DPF филтър. Продуктът съдържа само без пепелни съставки. Почиства цялата горивна система от всички видове замърсявания. Подобрява разпръскването на горивото и предпазва дюзите от запушване. Подобрява работата на мотора и оптимизира разхода. Препоръчителен е за всички дизелови двигатели с катализатор, DPF филтри и турбо. Приложение: Добавя се към резервоара с гориво. Дозиране: 1:200.

 • ВидДизел
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество375мл

PowermaXX DPF Flushing Liquid 1l 33449 Почистване на DPF филтър за специализирани сервизи.
Свойства: Разтваря и премахва всички отлагания от сажди и микрочастици от дизеловият филтър за твърди частици DPF. Промивната течност почиства внимателно и може да бъде използвана върху всички алуминиеви, магнезиеви, цинкови и камидиеви части. Подходящ за всички видове DPF/FAP филтри. Необходимо е процедурата да се извършва само в специализирани сервизи. Приложение: След като се демонтира филтъра се пълни с течността и престоява 8-12 часа. След което се излива течността и се оставя филтъра да изсъхне, монтира се обратно в автомобила според указанията на производителя. Консумация: Зависи от големината на филтъра за твърди частици. Време на действие: Почистването отнема около 8 - 12 часа.  
 

 • ВидДизел
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество

PowermaXX DPF Catalyst Cleaner 400 ml 33151 Спрей за почистване на DPF филтър без демонтаж.
Свойства: Продукта разтваря и премахва всички замърсявания и сажди от DPF филтъра или катализатора, без да е необходимо неговото демонтиране. DPF Catalyst Cleaner възстановява функциите на филтъра/катализатора. Продукта е приложим и за почистване на EGR клапани. Консумация: Зависи от големината на филтъра и степента на замърсяване. Време на действие: Действа по време на почистването.

 • ВидДизел
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество400мл

PowermaXX Diesel System Cleaner 1l Добавката трайно отстранява замърсяванията в цялата горивна система от резервоара до горивните камери.
Свойства: Трайно отстранява замърсяванията в цялата горивна система от резервоара до горивните камери. Почиства дюзите и впръскващата помпа от отлагания от сажди и окислявания, смоли и други замърсители, оптимизира разхода, почиства горивната камера от отлагания и сажди. Предпазва горивото от окисляване. Подобрява разпръскването на гориво. Подходящ за всички видове дизелови двигатели с катализатор, DPF, турбо и други. Приложение: За профилактика добавете на 60 до 80 литра гориво веднъж на 5000 - 6000 км. При тежки замърсявания, добавете целия флакон на 15 литра дизелово гориво и карайте 30 мин. с нормална скорост извън града. Консумация: 300 ml за 80 л. гориво. За по големи резервоари да се добави 1% от вместимостта на резервоара. Време на действие: Действа по време на експлоатация.

 • ВидДизел
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество

PowermaXX  DPF Power Clean 1l 33459   Най-икономичният начин за регенериране на DPF филтър без демонтаж.
Свойства: Помага на дизеловата система с DPF филтър за твърди частици да се регенерира. Това е най-икономичният начин за почистване и защита на филтъра за твърди частици. Разтваря се във всички дизелови горива. Намалява температурата на изгаряне на саждите и микрочастиците насъбрани във филтъра по време на движение, без демонтаж. Приложение: Добавете към пълен резервоар на всеки 5000 км (или 3 месеца, ако се шофира предимно в града). Консумация: 375 ml за 80 л. гориво. Време на действие: Действа по време на експлоатация.

 • ВидДизел
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество

PowermaXX Diesel Conditioner&Anti-Gel 1:1000 1 l 51101 Продуктът гарантира сигурност при зимни температури до - 33° C, осигурява по-добър студен старт и фаза на затопляне.
Свойства: Високо ефективен продукт за защита и подобряване течливостта на дизеловите системи чрез предотвратяване на образуването на парафинови кристали, които блокират проходимостта на горивните филтри и горивопроводи. Подходяща е за всички видове дизелово гориво и моторни системи като Common-Rail или директно впръскване. Продуктът гарантира сигурност при зимни температури до -33°C (в зависимост от качеството на горивото). Предотвратява сгъстяването на дизеловото гориво при екстремни студове, повишава експлоатационната сигурност през зимата, почиства цялата горивна система от замърсявания, предотвратява запушването на горивния филтър и горивопроводите, осигурява по-добър студен старт и фаза на затопляне и оптимално смазване на всички подвижни части на дизеловата система. Начин на употреба: Продуктът се добавя към дизеловата система при температури над 0°C преди зареждане с гориво и преди горивото да е започнало да се сгъстява. Консумация: 100 ml за 100 л. гориво. Време на действие: Действа по време на експлоатация.

 • ВидДизел
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество

PowermaXX DPF Power Clean 375ml. 33450 Най-икономичният начин за регенериране на DPF филтър без демонтаж.
Свойства: Помага на дизеловата система с DPF филтър за твърди частици да се регенерира. Това е най-икономичният начин за почистване и защита на филтъра за твърди частици. Разтваря се във всички дизелови горива. Намалява температурата на изгаряне на саждите и микрочастиците насъбрани във филтъра по време на движение, без демонтаж. Приложение: Добавете към пълен резервоар на всеки 5000 км (или 3 месеца, ако се шофира предимно в града). Консумация: 375 ml за 80 л. гориво. Време на действие: Действа по време на експлоатация.

 • ВидДизел
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество375мл

PowermaXX Diesel Anti-Bacteria 1:1000 1 l. 33706 Унищожава бактерии, гъбички и мухъл от резервоара на автомобила при дизеловите автомобили.
Свойства: Добавката е предназначена за унищожаване на бактерии, гъбички и мухъла, които се сформират в дизеловите резервоари. Употребява се и за стерилизиране на замърсени резервоари. Бактериите и гъбичните образувания влияят на горивната система на автомобилите използващи дизелово гориво и биогорива. Дизелът е органично гориво, така че то осигурява идеална среда за микроскопични гъбички, дрожди и бактерии, за да се развиват. "Заразата" може да дойде с въздуха или влагата, или по време на зареждане на автомобила с гориво. Дори и капчица вода в горивото, може да бъде идеалното място за развитието на микробите и при работа на двигателя, вследствие на повишаване на температурата в резервоара от отработеното гориво се зараждат и развиват бактериите и микроорганизмите. Една клетка, с тегло само една милионна част от грам може да расте до биомаса от 10 гр за 12 часа. Добавката предотвратява растежа и убива натрупалите се до момента бактерии и гъбички, осигурява пълно изгаряне на горивото. Добавката е предназначена за всички дизелови резервоари и контейнери за съхранение на дизелово гориво. Консумация: 1 литър е достатъчен за 1000 литра гориво. Време на действие: Действа по време на експлоатация.

 • ВидДизел
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество

PowermaXX Common rail Diesel System Clean & Protect 1l. 33097 Отстранява изцяло и дълготрайно дори и най-малките замърсявания от цялата горивна система.
Свойства: Специално разработен продукт за (Common - Rail) комън рейл и помпа-дюза дизелови системи. Подходяща е за двигатели с филтър за твърди частици - DPF (Diesel Particulate Filters), турбо и катализатори. Отстранява изцяло и дълготрайно дори и най-малките замърсявания от цялата горивна система. Осигурява оптимално разпръскване и ефективност на дизеловото гориво. Гарантира високо и сигурно смазване в цялата система особено на помпата за високо налягане. Абсорбира водата в резервоара и влагата и осигурява тяхното безопасно изгаряне. Приложение: Добавя се към резервоара с гориво. 300 мл са достатъчни за до 80 литра гориво. Приложение: Добавя се към резервоара с гориво. 300 мл са достатъчни за до 80 литра гориво. Консумация: 375 ml за до 80 л. гориво За по големи резервоари да се добави 1% от вместимостта на резервоара. Време на действие: Действа по време на експлоатация.

 • ВидДизел
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество

PowermaXX DPF Flushing Liquid 5l 33440 Почистване на DPF филтър за специализирани сервизи.
Свойства: Разтваря и премахва всички отлагания от сажди и микрочастици от дизеловият филтър за твърди частици DPF. Промивната течност почиства внимателно и може да бъде използвана върху всички алуминиеви, магнезиеви, цинкови и камидиеви части. Подходящ за всички видове DPF/FAP филтри. Необходимо е процедурата да се извършва само в специализирани сервизи. Приложение: След като се демонтира филтъра се пълни с течността и престоява 8-12 часа. След което се излива течността и се оставя филтъра да изсъхне, монтира се обратно в автомобила според указанията на производителя. Консумация: Зависи от големината на филтъра за твърди частици. Време на действие: Почистването отнема около 8 - 12 часа.

 • ВидДизел
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество

PowermaXX Cetane Booster 5 l 33210 Повишава с до 5 пункта цетановото число на дизеловото гориво.
Свойства: Повишава цетановото число на дизеловото гориво с до 5 пункта в зависимост от качеството на горивото. Препоръчително е да се добавя, към дизеловото гориво с ниско качество. Помага за по ефективно изгаряне на горивото, намалява разхода, премахва саждите и отстранява дразнещите шумове, редуцира изхвърлените в атмосферата емисии на CO2. Приложение: Добавете в резервоара при всяко зареждане. Консумация: 300 ml за 80 л. гориво. За по големи резервоари да се добави 1% от вместимостта на резервоара. Време на действие: Действа по време на експлоатация.

 • ВидДизел
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество

 PowermaXX Diesel Conditioner&Anti-Gel 1:1000 5 l 51090 Продуктът гарантира сигурност при зимни температури до - 33° C, осигурява по-добър студен старт и фаза на затопляне.
Свойства: Високо ефективен продукт за защита и подобряване течливостта на дизеловите системи чрез предотвратяване на образуването на парафинови кристали, които блокират проходимостта на горивните филтри и горивопроводи. Подходяща е за всички видове дизелово гориво и моторни системи като Common-Rail или директно впръскване. Продуктът гарантира сигурност при зимни температури до -33°C (в зависимост от качеството на горивото). Предотвратява сгъстяването на дизеловото гориво при екстремни студове, повишава експлоатационната сигурност през зимата, почиства цялата горивна система от замърсявания, предотвратява запушването на горивния филтър и горивопроводите, осигурява по-добър студен старт и фаза на затопляне и оптимално смазване на всички подвижни части на дизеловата система. Начин на употреба: Продуктът се добавя към дизеловата система при температури над 0°C преди зареждане с гориво и преди горивото да е започнало да се сгъстява. Консумация: 100 ml за 100 л. гориво. Време на действие: Действа по време на експлоатация.

 • ВидДизел
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество

PowermaXX Common rail Diesel System Clean & Protect 5l. 33090 Отстранява изцяло и дълготрайно дори и най-малките замърсявания от цялата горивна система.
Свойства: Специално разработен продукт за (Common - Rail) комън рейл и помпа-дюза дизелови системи. Подходяща е за двигатели с филтър за твърди частици - DPF (Diesel Particulate Filters), турбо и катализатори. Отстранява изцяло и дълготрайно дори и най-малките замърсявания от цялата горивна система. Осигурява оптимално разпръскване и ефективност на дизеловото гориво. Гарантира високо и сигурно смазване в цялата система особено на помпата за високо налягане. Абсорбира водата в резервоара и влагата и осигурява тяхното безопасно изгаряне. Приложение: Добавя се към резервоара с гориво. 300 мл са достатъчни за до 80 литра гориво. Приложение: Добавя се към резервоара с гориво. 300 мл са достатъчни за до 80 литра гориво. Консумация: 375 ml за до 80 л. гориво За по големи резервоари да се добави 1% от вместимостта на резервоара. Време на действие: Действа по време на експлоатация.

 • ВидДизел
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество

PowermaXX Guard Fill Diesel TDA 1:1000 10l 33434 Продукт разработен за целогодишно почистване на дизелови двигатели.
Свойства: Продукт разработен за целогодишно почистване на дизелови двигатели. Премахва замърсяванията от сажди, нагари и въглерод. Поддържа клапаните, дюзите и горивната камера чисти. Не позволява натрупването на въглеродни (carbon) отлагания. Редуцира триенето в двигателя и защитава всички метални части от корозия. Премахва влагата и кондензиралата вода от горивната система. Приложение: Подходяща за всички дизелови двигатели. Особено препоръчителна за Common Rail дизелови системи. Добавя се в резервоара при всяко зареждане в концентрация 1:1000. Консумация: 250 ml са достатъчни за 250 литра гориво. Време на действие: Действа по време на експлоатация.

 • ВидДизел
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество20л

PowermaXX LPG System Clean&Protect 120 ml. 33356 Намаля износването, абсорбира конденза, защитава от корозия и предпазва двигателя от т.нар. "чукащи клапани".
Свойства: Специално разработен продукт за автомобили използващи за гориво втечнен газ (LPG), този продукт значително намалява износването и осигурява оптимална защита срещу "чукащи клапани". Абсорбира кондензираните водни капки, намалява термичните натоварвания, защитава цялата газова система от корозия, предпазва от окисляване на газта и от натрупването на сажди и утайки от горивния процес. Приложение: Добавете в празната газова бутилка преди зареждане на газ на всеки 3 - 4 месеца или 10 000 км. Адаптерът се завива здраво към чашката за зареждане. След това се свързва с вентила на добавката. Консумация: 120 ml са достатъчни за до 50 л. гориво. Време на действие: Действа по време на експлоатация.

 • ВидГаз (LPG)
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество120мл

PowermaXX LPG Valve Lube 500 ml. 33366 Продукт за смазване на клапаните и клапанните гнезда.
Свойства: Автоматична система за дозиране на LPG Valve Lube за постоянна защита на клапаните на двигатели с LPG и CNG. Пропан бутанът и метана са "сухо горящи горива" и нямат смазочните свойства на бензина. Горивото влиза в горивната камера в газообразно състояние и поради това, че имат по-високо октаново число горивния процес се извършва при по-висока температура подлагайки на по-високо напрежение горещите и сухи клапани и клапанни гнезда. Липсата на смазване на клапаните, в комбинация с високата температура на горене на пропан-бутана или метана, води до преждевременно износване и увреждане на клапаните и на клапанните легла. Системата предотвратява това, и предпазва двигателя. Приложение: Добавяйте редовно в дозиращата система. Предназначен да се използва само с LPG Lubrication System.

 • ВидГаз (LPG)
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество500мл

PowermaXX LPG Valve Lube 1l. 33361 Продукт за смазване на клапаните и клапанните гнезда.
Свойства: Автоматична система за дозиране на LPG Valve Lube за постоянна защита на клапаните на двигатели с LPG и CNG. Пропан бутанът и метана са "сухо горящи горива" и нямат смазочните свойства на бензина. Горивото влиза в горивната камера в газообразно състояние и поради това, че имат по-високо октаново число горивния процес се извършва при по-висока температура подлагайки на по-високо напрежение горещите и сухи клапани и клапанни гнезда. Липсата на смазване на клапаните, в комбинация с високата температура на горене на пропан-бутана или метана, води до преждевременно износване и увреждане на клапаните и на клапанните легла. Системата предотвратява това, и предпазва двигателя. Приложение: Добавяйте редовно в дозиращата система. Предназначен да се използва само с LPG Lubrication System.

 • ВидГаз (LPG)
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество

PowermaXX LPG Lubrication System Kit 34041 Да се използва само в комбинация с LPG Valve Lube. Свойства: Автоматична система за дозиране на LPG Valve Lube за постоянна защита на клапаните на двигатели с LPG. Монтаж: За оптимален резултат LPG системата скачването трябва да стане зад дроселовата клапа или карбуратора. Това става посредством T - връзка (съдържа се в комплекта) към съществуващия вакуумен проводник на всмукателната система. Ако няма налична връзка, направете следното: Пробийте отвор ø 2,5 mm (необходима е подходяща медна тръбичка), или в блока зад карбуратора или зад дроселовата клапа (50 - 100 mm) към всмукателната система. Използвайте подлепваща лента (на мястото на пробиване сложете масло, за да предотвратите попадането на стружки) и след това закрепете медната тръбичка. За да избегнете разместване, уплътнете медната тръбичка с подходящо уплътняващо средство. Настройка на количеството препарат: Напълнете системата с 350 ml LPG Valve Lube (да не се препълва) и затворете капачката. Посредством дозиращия винт можете да настроите дозирането. Запалете мотора, оставете на празен ход и настроите скоростта на капките посредством въртене на винта за настройка, така че в рамките на една минута да минават около 12 капки през прозрачното стъкло. При изключване на мотора едно малко количество от препарата може да се върне обратно в системата. Това е нормално и не влияе на функцията на системата.

 • ВидГаз (LPG)
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество350мл

     

PowermaXX Oil System Cleaner 200 ml 33017  
Свойства: Премахва всички замърсявания, причинени от работата на двигателя. Неутрализира вредните за двигателя киселини, намалява вредните емисии до минимум, оптимизира работата на двигателя. Редуцира разхода на масло и гориво. Приложение: Добавете към маслената система преди смяна на маслото. Оставете да работи на място 15 мин. След това извършете смяната на маслото според инструкциите на производителя. Консумация: 200 ml за до 4 л. масло. Време за действие: Приблизително 15 минути. Съвет: За постигане на оптимален ефект след смяна на маслото добавете Oil System Guard&Care.

 • ВидМасло
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество200мл

PowermaXX Oil System Guard & Care 200 ml 33047
Свойства: Значително намалява износването и триенето в двигателя. Предпазва от корозия и опасните за двигателя киселини. Не съдържа тежки метали и съставки, съдържащи пепел. Приложение: Добавя се в маслената система след всяка смяна на масло. Консумация: 200 ml за до 4 л. масло. Време за действие: Действа по време на експлоатация. Съвет: За постигане на оптимален ефект, преди смяна на маслото направете почистване на двигателя с Oil System Cleaner.

 • ВидМасло
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество200мл

PowermaXX Oil System Cleaner 300 ml. 33018  
Свойства: Премахва всички замърсявания и отлагания, причинени от работата на двигателя. Неутрализира вредните за двигателя киселини, намалява вредните емисии до минимум, оптимизира работата на двигателя. Редуцира разхода на масло и гориво. Премахва остатъците от нагар и отлагания върху буталните сегменти и горивната камера. Приложение: Добавете към маслената система преди смяна на маслото. Оставете да работи на място 15 мин. След това извършете смяната на маслото според инструкциите на производителя. Консумация: 300 ml за до 5 л. масло. Време на действие: Действа приблизително 15 минути. Съвет: За постигане на оптимален ефект след смяна на маслото добавете Nano Engine Protect and Seal или Oil System Care.

 • ВидМасло
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество300мл

PowermaXX Oil Anti Smoke 300 ml. 33182
Свойства: Иновативна формула, която значително намалява дима от изпускателната система и предотвратява натрупването на сажди за всички видове бензин, пропан-бутан и дизелови двигатели. Идеален за превозни средства с висока консумация на масло. Продуктът осигурява оптимално смазване на всички движещи се части. Високият вискозитет предотвратява навлизането на масло в горивната камера и така осигурява нормалната работа на двигателя, намалява дима. Оптимизира налягането в системата. Приложение: Добавете в маслената система. Консумация: 300 ml за 5 л. масло. Време за действие: Действа по време на експлоатация.

 • ВидМасло
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество300мл

PowermaXX Engine Oil Stop Leak 300 ml. 33183
Свойства: Комбинация от високо ефективни и иновативни компоненти, създадена специално, за да спира течовете от маслената система, посредством регенериране на пластмасови и гумени уплътнения и поддържането им гладки и еластични. Запазва вискозитета на маслото и не позволява окисляването му. Намалява разхода на масло. Приложение: Добавете в маслената система. Консумация: 300 ml за до 5 л. масло. Време на действие: Действа по време на експлоатация.

 • ВидМасло
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество300мл

PowermaXX Oil System Care 300 ml. 33048 Подобрява свойствата на новото масло.
Свойства: Значително намалява износването и триенето в двигателя. Предпазва от корозия и опасните за двигателя киселини. Не съдържа тежки метали и съставки, съдържащи пепел, намалява отлаганията и депозити по системите, помага за запазване на еластичността на уплътненията. Препоръчва се за всички видове бензинови и дизелови двигатели. Приложение: Добавя се в маслената система след всяка смяна на масло. Консумация: 300 ml за до 6 л. масло. Време за действие: Действа по време на експлоатация. Съвет: За постигане на оптимален ефект преди смяна на маслото направете почистване на двигателя с Oil System Cleaner.

 • ВидМасло
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество300мл

PowermaXX Hydraulik Lifter Care 300 ml 33185 Почиства клапаните и хидравличните повдигачи и премахва шума.
Свойства: Почиства клапаните и хидравличните повдигачи и премахва шума. Високо ефективната формула гарантира надеждна работа и перфектно функциониране на хидравличните повдигачи като намалява износването и подобрява студеният старт на двигателя. Подходящ за всички бензинови и дизелови двигатели. Приложение: Добавете в маслената система. Консумация: 300 ml за до 4-5 л. масло. Време за действие: Действа по време на експлоатация.

 • ВидМасло
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество300мл

PowermaXX Nano Engine Super Protection 300 ml. 33181 Защитава вътрешностите на двигателя и намалява триенето на всички части "метал в метал". Улеснява студения старт.
Свойства: Високо ефективен продукт, който образува защитен филм против триене и поддържа всички вътрешни повърхности на двигателя. Вследствие от това се намалява триенето по всички части, улеснява се притока на масло при студен старт. Уплътнения, O-пръстените и семеринги остават еластични. Намалява шумовете от двигателя. Подходящ за двигатели, ръчни и автоматични скоростни кутии, серво управление и други. Приложение: Добавете в новото масло, след смяна на старото. Консумация: 300 ml за до 5 л. масло. Време за действие: Действа по време на експлоатация. Съвет: За постигане на оптимален ефект преди смяна на маслото направете почистване на двигателя с Oil System Cleaner.

 • ВидМасло
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество300мл

PowermaXX Oil System Cleaner 1 l. 33019   Премахва засъхналите замърсявания и отлагания от старото масло причинени от работата на двигателя.
Свойства: Премахва всички замърсявания и отлагания, причинени от работата на двигателя. Неутрализира вредните за двигателя киселини, намалява вредните емисии до минимум, оптимизира работата на двигателя. Редуцира разхода на масло и гориво. Премахва остатъците от нагар и отлагания върху буталните сегменти и горивната камера. Приложение: Добавете към маслената система преди смяна на маслото. Оставете да работи на място 15 мин. След това извършете смяната на маслото според инструкциите на производителя. Консумация: 300 ml за до 5 л. масло. Време на действие: Действа приблизително 15 минути. Съвет: За постигане на оптимален ефект след смяна на маслото добавете Nano Engine Protect and Seal или Oil System Care.

 • ВидМасло
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество

PowermaXX Nano Engine Super Protection 1l. 33559 Защитава вътрешностите на двигателя и намалява триенето на всички части "метал в метал". Улеснява студения старт.
Свойства: Високо ефективен продукт, който образува защитен филм против триене и поддържа всички вътрешни повърхности на двигателя. Вследствие от това се намалява триенето по всички части, улеснява се притока на масло при студен старт. Уплътнения, O-пръстените и семеринги остават еластични. Намалява шумовете от двигателя. Подходящ за двигатели, ръчни и автоматични скоростни кутии, серво управление и други. Приложение: Добавете в новото масло, след смяна на старото. Консумация: 300 ml за до 5 л. масло . Време за действие: Действа по време на експлоатация. Съвет: За постигане на оптимален ефект преди смяна на маслото направете почистване на двигателя с Oil System Cleaner.

 • ВидМасло
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество

PowermaXX Power Steering Cleaner 100 ml. 60049 Почиства серво системата и я смазва по време на почистване.
Свойства: Продукт, който разтваря замърсяванията и смолите от цялата серво система. Специалните лубриканти, съдържащи се в продукта смазват системата по време на цялото почистване. Приложение: Добавете в маслото на серво управлението. След почистване сменете маслото според предписанието на производителя. Консумация: 100 ml за 3 л. масло.

 • ВидТрансмсия
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество100мл

PowermaXX Gear Oil Stop Leak 50 ml. 33187  
Свойства: Спира течовете от скоростни кутии и диференциали. Поддържа уплътненията, семерингите и O - пръстените меки и еластични. Помага за предотвратяването на оксидацията на маслото. Приложение: Добавете в маслената система на ръчната скоростна кутия. Консумация: 50 ml за 3 л. масло. Време за действие: Действа по време на експлоатация.

 • ВидТрансмсия
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество50мл

PowermaXX Easy Gear 50ml. 33186 Осигурява плавно превключване на скоростите, поддържа сегментите и уплътненията гъвкави и намалява шума.
Свойства: Високо ефективен продукт създаващ плъзгащ и защитен филм, който защитава всички вътрешни повърхности на ръчните скоростни кутии и агрегатите от износване. Гарантира оптимално смазване дори и при висока температура, предотвратява окисляването на маслото на скоростната кутия. Поддържа O-пръстените, уплътненията и сегментите еластични и гъвкави. Осигурява плавно превключване и намалява шумовете. Подходящ за ръчни скоростни кутии и диференциали. Приложение: Добавете в новото масло след смяна. Консумация: 50 ml за 3 л. масло. Време за действие: Действа по време на експлоатация.

 • ВидТрансмсия
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество50мл

PowermaXX Power Steering Nano Protect 100 мл. 33188
Свойства: Нано продукт, създаващ високо ефективен филм, който защитава всички вътрешни повърхности на серво управлението от триене и износване. Значително намалява разхода на масло при течове от серво системата. Тази високо ефективна формула намалява шумовете и осигурява оптимална работа на серво управлението. Приложение: Добавете в резервоара на серво управлението. Подходящ и за спортни автомобили. Консумация: 100 ml за 2 л. масло. Време за действие: Действа по време на експлоатация. Съвет: За оптимален ефект преди смяна на маслото почистете системата с Power Steering Cleaner.

 • ВидТрансмсия
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество100мл

PowermaXX Automatic Transmission Flush 375 ml 33179 Почиства кутията от засъхнали елементи от старото масло по нея (утайки, смоли, стружки и др.).
Свойства: Успешно отстранява окислени нефтени утайки, смоли, стружки и др. замърсявания от цялата маслена система на автоматичните скоростни кутии. Има силно смазващо действие, защитава уплътненията и гумените части, запазва гъвкавостта им. Помага за гладката и безпроблемна работа на автоматичната кутия. Приложение: Да се извършва само в специализирани сервизи с ATF Evolution - специализирано оборудване за смяна на масла на автоматични скоростни кутии. Консумация: 375 ml течност са достатъчни за 15 л. ATF масло. Време за действие: Приблизително 10 - 15 минути.

 • ВидТрансмсия
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество375мл

PowermaXX Automatic Transmission Conditioner 375 ml 33178 Удължава живота на кутията и забавя натрупването на нови замърсявания.
Свойства: Удължава живота на трансмисията и забавя натрупването на нови остатъци от смола, утайки и други замърсявания. Намалява образуването на пяна и оксидация. Запазва и защитава O-пръстените. Подходящ е за всички видове автоматични трансмисии. Приложение: Добавя се след смяна на маслото към новото ATF масло. Консумация: 375 ml течност са достатъчни за 15 л. ATF масло. Време на действие: Действа по време на експлоатация.

 • ВидТрансмсия
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество375мл

PowermaXX Protection for Manual Transmissions & Differentials 1l 60036 Защитава трансмисията и диференциала от износване, защитава новото масло и намалява шума при превключване.
Свойства: Високо ефективна формула, намаляваща триенето. Осигурява оптимална работа на трансмисията и диференциала, скоростната кутия работи по-тихо, превключването на скоростите е по-леко. Повишава сигурността на работа. Поради намаленото триене се увеличава ефективността и се намалява и разходът на гориво. При смяна се добавя към маслото на скоростната кутия и/или диференциал. Подобрява свойствата на старото масло в случай, че не се сменя. Консумация: 100 ml за 1 л. масло. Време за действие: Действа по време на експлоатация.

 • ВидТрансмсия
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество

PowermaXX Cleaner for Manual Transmissions and Differentials 1l 60026 Отстранява изцяло замърсяванията от цялата маслена система на ръчна скоростна кутия.
Свойства: Успешно отстранява окислени нефтени утайки, смоли и други замърсявания от цялата маслена система на ръчни скоростни кутии. Помага за гладката и безпроблемна работа на трансмисията. Осигурява смазване и почистване. Добавя се към маслената система на трансмисията преди смяна на масло. Оставете да работи 10 - 15 минути като често сменяте натоварването. Внимание: Не пренатоварвайте прекалено много автомобила. Консумация: 100 ml за 1 л. масло. Време за действие: Приблизително 10 - 15 минути.

 • ВидТрансмсия
 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество

PowermaXX Radiator Stop Leak 300 ml 33316 Спира течовете от радиатора и удължава живота на охладителната система.
Свойства: Ефективно уплътнява дефектирали радиатори, топлообменници, неуплътнени водни помпи, вентили, подвижни съединения на шлаухите. Удължава живота на охладителната система и гарантира оптимална работа. Приложение: Добавете в охлаждащата течност, след това стартирайте двигателя и пуснете парното на топло. След 5-10 минути проверете охладителната течност и ако е необходимо коригирайте нивото. Консумация: 300 ml за 8 л. антифриз. Време за действие: Действа по време на експлоатация.

 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество300мл
 • ВидРадиатори

PowermaXX Radiator Flush 300 ml 33326
Свойства: Почиства цялата охладителна система като премахва варовик, утайки и ръжда. Разтваря отлаганията от котлен камък и гарантира ефективната работа на термостата. Защитава от бързо натрупване на нови замърсявания. Приложение: Добавете в охладителната система преди смяна на антифриза. Оставете мотора да работи 30 мин. на празен ход, източете стария антифриз и изплакнете с чиста вода. След това сменете охладителната течност по предписание на производителя. Консумация: 300 ml за 8 л. антифриз. Време на действие: Действа по време на експлоатация.

 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество300мл
 • ВидРадиатори

PowermaXX Radiator Conditioner 300 ml 33306
Свойства: За всички бензинови и дизелови двигатели. Помага за предотвратяване на електролиза. Подобрява преноса на топлина за по-добро охлаждане на двигателя и смазва водната помпа, предотвратява образуването на ръжда, корозия и котлен камък. Осигурява по-дълъг експлоатационен живот на блоковете и повишена надеждност при работа. Добавя се към охладителната течност при всяка смяна. Консумация: 300 ml за 8 л. антифриз. Време за действие: Действа по време на експлоатация.

 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество300мл
 • ВидРадиатори

PowermaXX Radiator Oil Cleaner 2-components 2x150ml 33336-1
Свойства: Надеждно почиства цялата охладителна система от всякакви маслени замърсявания, причинени от дефектирали гарнитури на главата или протекли радиатори. Защитава металните и гумените части по време на почистване. Спомага за регенериране и оптимизиране на производителността на вентили, термостати и водни помпи, с което се увеличава продължителността на живот на охладителната система. Приложение: Добавете в охладителната течност преди смяна. (K1 + K2) Отворете топлинната клапа и пуснете парното. Оставете двигателя да работи така около 20 мин., за да се достигне оптимална температура. Спрете двигателя и източете охладителната течност. Промийте с чиста вода и преминете към смяна на течността по предписание на производителя. Консумация: 300 ml за 8 л. охладителна течност. Време за действие: Приблизително 15 - 20 минути.

 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество300мл
 • ВидРадиатори

PowermaXX Air Condition Multi Cleaner  
Продуктът унищожава бактериите и трайно запазва третираните повърхности. Идеален за почистване на всички боядисани и небоядисани метални части от неръждаема стомана и пластмасови повърхности и т.н. Също така е подходящ и за почистване на кухненски уреди. Продуктът не е токсичен и не предизвиква алергии. Приложение: Изключете климатика преди употреба. Разклатете добре преди да използвате препарата. Напръскайте от около 10см. повърхността, която желате да почистите. След това забършете с чиста, мека кърпа. Повторете, ако е необходимо. Време на действие: приблизително 30 - 60 сек.

 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество250мл
 • ВидКлиматик

PowermaXX Air Condition Foam Cleaner 250 ml 35030 Почиства въздуховодите на климатичната система и убива всички гъбички и бактерии. Защитният филм, който създава, помага на охлаждащия кондензатор и придава свеж въздух.
Свойства: Повърхностно активна пяна за професионално и ефективно почистване на въздухопроводите и кондензатора на климатичната система, както на превозните средства, така и на климатиците за дома и офиса. Премахва мухъла и неприятните миризми, убива гъбичките и бактериите. Продуктът не е токсичен. Не предизвиква алергии, предпазва дихателните пътища от образувалата се във въздуховодите мръсотия. Създава защитен филм върху охлаждащия кондензатор, така осигурява свеж въздух и оптимална производителност на охлаждане и отопление. Приложение: Моля разклатете добре преди употреба. При битови климатици: пяната се изпръсква по "питата" на климатика, под филтрите, както и във въздуховодите. При авто климатици: Стартирайте двигателя, изключете климатика. Включете на пълна мощност вентилатора и на максимална температура за (5-10 минути.) Тази процедура е много важна, тъй като премахва влагата в системата. Ако не се приложи, влагата ще попречи на почистващия ефект. Преди прилагането на пяната изключете двигателя. Необходим е достъп до кондензатора или питата на климатика. Изпръскайте съдържанието на флакона вътре. След приблизително 15 минути пяната става течност и ще изтече от тръбичката за конденз. МОЛЯ, СПАЗВАЙТЕ ПРЕПОРЪКИТЕ НА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА АВТОМОБИЛИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА КЛИМАТИКА. Консумация: 250 ml за 1 почистване. Време за действие: Приблизително 15 минути.

 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество250мл
 • ВидКлиматик

PowermaXX Air Condition Disinfectant 250 ml 35040
Свойства: Разработен за професионално почистване и дезинфекция, унищожава бактерии и гъбички. Препаратът оставя свеж и приятен аромат след употреба. Продуктът също така премахва застояли миризми, образува защитен филм и почиства въздушните канали. Приложение: Моля разклатете добре преди употреба. При битови климатици: Изключете климатика преди да започнете. Разклатете спрея преди употреба. Напръскайте директно във вентилационните канали на климатика. Пуснете климатика да работи и изпръскайте останалото съдържание на флакона в помещението, в което се използва климатика. При авто климатици: Стартирайте двигателя, изключете климатика. Включете на пълна мощност вентилатора и на максимална температура (за 5-10 минути). Тази процедура е много важна, тъй като премахва влагата в системата и ако не се приложи влагата ще попречи на почистващия ефект. Преди прилагането на продукта изключете двигателя. Изпръскайте съдържанието на флакона във всички въздуховоди и в купето на автомобила. Моля спазвайте препоръките на производителите на автомобили за почистване на климатика. Продуктът не е токсичен и не предизвиква алергии. Подходящ, както за домашни и офис климатици, така и за автомобилни. Консумация: 250 ml за 1 прилагане. Време на действие: Приблизително 1 минута.

 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество250мл
 • ВидКлиматик

PowermaXX Air Cond. Foam Cleaner Household Повърхностно активна пяна за професионално и ефективно почистване на въздухопроводите на климатичната система, както на превозните средства, така и на климатиците за дома и офиса.
Премахва мухъла и неприятните миризми, убива гъбичките и бактериите. Не е токсичен. Не предизвиква алергии, предпазва дихателните пътища от образувалата се във въздуховодите мръсотия. Приложение: Разклатете добре преди употреба. Поставете накрайника с дългата гъвкава тръба и напръскайте обилно във всички въздухопроводи. След това оставете климатика да работи на ниски обороти за около 15 мин. Време за действие: Приблизително 15 мин.

 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество250мл
 • ВидКлиматик

PowermaXX Klima Fresh Fluid Vaporiser Orange 150 ml 35150 Почиства цялата климатична система, отстранява неприятните миризми и елиминира мухъла.

 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество150мл
 • ВидКлиматик

PowermaXX Klima Fresh Fluid Vaporiser Citrus 100 ml 35140 Почиства цялата климатична система, отстранява неприятните миризми и елиминира мухъла.
Свойства: Почиства и дезинфекцира цялата климатична система. Отстранява неприятните миризми, елиминира бактериите и мухъла и предотвратява тяхното бързо ново образуване. Осигурява пресен и чист въздух в купето на автомобила. Продукта не е токсичен и предпазва от алергии. Оптимизира работата на климатика. Приложение1. Запалете автомобила, настройте парното на най-високата температура, включете вентилатора на рециркулация (затваря притока на въздух отвън) на най-високата степен и оставете да работи 10 минути. 2. Настройте климатика на най-ниската температура и най-висока скорост на вентилатора, уверете се, че рециркулацията на въздуха в салона е включена. Поставете флакона пред пасажерската седалка и натиснете самозаключващият се бутон. Изчакайте 5 минути, за да приключи почистващият процес. По време на процедурата вратите и прозорците трябва да са плътно затворени. Консумация: 100 ml за 1 прилагане. Време за действие: Приблизително 1 минута.

 • МаркаPOWERMAXX
 • Количество100мл
 • ВидКлиматик

 • ВидЛубриканти
 • МаркаFUCHS
 • Количество500мл

Motip спрей за почистване на DPF е висококачествен продукт за почистване на филтър за твърди частици – DPF. Спрея е средство за освобождаване и отстраняване на отлагания от сажди и пепел в дизелови филтърни системи за твърди частици. Motip спрей за почистване на DPF може да се прилага без да е необходим демонтажа на филтъра. Иновативната технология на производство позволява третирането на филтъра без демонтаж поради силната концентрация на препарата. Продукта е предназначен за професионална употреба. Високото налягане на флакона позволява течността да достигне до най-трудно достъпните места. НАЧИН НА УПОТРЕБА:Отстранете датчика за температура или датчика за налягането от филтъра.Пъхнете специалната сонда в отвора на демонтирания датчик.Изпразнете съдържанието на флакона като следвате следните интервали-впръскайте 3-5 пъти за около 5-10 сек. и оставете препарата да подейства 5 мин.; повторете впръскванията отново;монтирайте датчика за температура или налягане.Запалете двигателя и оставете автомобила да работи на място поне 15 мин, за да се изпари част от течността.Покарайте около 30 мин на по-високи обороти с по-ниска скорост. ттова може да доведе до образуването на пара, която не бива да ви протеснява – това е ефекта на филтърната регенерация.

 • ВидПочистващи
 • Количество500мл
 • МаркаMOTIP

Активен разтворител с високоефективна комбинация от добавки. Елиминира замърсяванията и отлаганията в дизеловия отвор и дроселната клапа. Разхлабва и премахва замърсяванията като масло, смола, сажди и др. Осигурява работоспособността на всички движещи се части и увеличава експлоатационната надеждност на дизеловите двигатели.

 • ВидПочистващи
 • Количество400мл
 • МаркаLIQUI MOLY

Catalytic System Cleaner е професионален инструмент за почистване и възстановяване на ефективността на каталитични конвертори. Подходящо за всички бензинови двигатели, както с атмосферно пълнене, така и с турбо, оборудвани с тези системи. Освен това ви позволява да почистите захранващата система и устройствата за впръскване на гориво на бензинов двигател от всички типични замърсители без разглобяване. Свойства: - Почиства клапани, бутални пръстени, работна повърхност - клетки на каталитични конвертори, изпускателна система от въглеродни отлагания, катран и други отлагания. Отстранява въглеродните отлагания от стените на горивната камера и от жлебовете на буталните пръстени, предотвратявайки появата им; - Помага за почистване на електродите на кислородния сензор (ламбдасонда); - Възстановява първоначалната мощност на двигателя чрез намаляване на хидродинамичното съпротивление на изпускателната система; - Чрез оптимизиране на горивния процес и елиминиране на замърсяването на горивната и изпускателната системи, намалява разхода на гориво и токсичността на отработените газове; - В бъдеще, с дългосрочен ефект, предпазва катализатора от запушвания и горивната система от корозия; - Увеличава експлоатационния живот на каталитичния конвертор и цялата изпускателна система. Приложение: свържете инжекционното устройство към цилиндъра. Поставете (забийте) иглата му в гумения маркуча  на въздушния филтър на двигателя и окачете балона с главата надолу (например за ръба на повдигнатия капак) като капкомер. Включете потока от средства. Оставете двигателя да работи на празен ход при 1500 оборота в минута за приблизително 30-45 минути. Не допускайте прегряване на двигателя. Ако изпускателният колектор започне да свети в червено (поради висока температура), незабавно спрете почистването.

 • ВидПочистващи
 • Количество400мл
 • МаркаMANNOL